Geen objecten gevonden

Deze pagina is bedoeld voor omwonenden van het DUWO gebouw aan de Van Hasseltlaan

Herontwikkeling Van Hasseltlaan, Delft

DUWO wil de verouderde studentenwoningen aan de Van Hasseltlaan in Delft herontwikkelen. We stemmen deze plannen graag af met de huidige bewoners, de omwonenden en de gemeente Delft.

Het planvoornemen 
De studentenwoningen aan de Van Hasseltlaan stammen uit 1974 en zijn verouderd. Daarnaast is er in Delft nog altijd een groot tekort aan studentenwoningen. Om deze redenen onderzoekt DUWO de mogelijkheid om de gebouwen aan de Van Hasseltlaan te herontwikkelen. Het kan gaan om opknappen, maar ook (deels) sloop en nieuwbouw, met extra toe te voegen studentenwoningen.  

Gemeentelijke kaders 
Het plan dat we gaan maken, moet voldoen aan een aantal kaders die de gemeente heeft vastgesteld. Deze kaders staan in een zogeheten PlanUitwerkingsKader (PUK). Dit is dus nog geen plan. Nu de kaders bekend zijn, volgt interne besluitvorming bij DUWO over dit planvoornemen en kan onze projectorganisatie worden ingericht.

Participatie 
Bij het opstellen van het plan betrekken wij graag onze huidige bewoners en de omwonenden. In het najaar van 2023 nodigen wij hen uit voor dit participatieproces.

Blijf op de hoogte 
Meld u hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief over de herontwikkeling aan de Van Hasseltlaan. Zo weet u zeker dat u nieuws en uitnodigingen tijdig ontvangt. Uiteraard gebruiken we uw mailadres niet voor andere doeleinden en heeft u bij elke nieuwsbrief ook de mogelijkheid om u af te melden.