Geen objecten gevonden

Over onsStudentenwoningen waarin je je thuis voelt

Als studentenhuisvester geven we studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd. We doen het al bijna driekwart eeuw en dat maakt dat we weten wat onze studenten willen en nodig hebben. We hebben ze leren kennen als de leukste klanten om voor te werken.

In voor nieuwe dingen, getalenteerd  en breed ontwikkeld, hard werkende studiehoofden én feestvierders, maar ook kritisch en van groot belang als de toekomstige motor van onze kenniseconomie.

Met die inzichten kunnen we studentenwoningen bouwen, verhuren en beheren waarin elke student zich thuis voelt, tegen een betaalbare huurprijs en duurzaam.

 

ACTUELE TOPICS


De extra’s in studentenhuisvesting

Een goede betaalbare woning is een basis voor een mooie studententijd. Maar de extra’s helpen ook. Een warm welkom, een goede kop koffie en neem nu zoiets praktisch als studentomaten. Vorig jaar verschenen ze voor het eerst. Inmiddels staan ze al in 34 studentencomplexen. En de teller loopt…


Studentencomplexen en community

Een leuk ingerichte huiskamer, waar je samen met huisgenoten lekker lounget, spelletjes doet, en studeert. De common rooms krijgen een steeds belangrijkere rol in grote studentencomplexen en draagt bij aan het community-gevoel. In Den Haag is nu zelfs een studentenflat met tien(!) common rooms…


Ook de student wil een duurzame woning

Van al onze huurders wil 85% graag een duurzame woning. Dat bleek uit onze enquête vorig jaar. De energie-inkoop is al energieneutraal en elektriciteit is 100% duurzaam.
We gebruiken natuurlijk zonnepanelen, maar ook echt vernieuwende technieken…


Kijk mee in DUWO-studentenhuizen!

Bij ons kun je wonen in grote en kleine studentenflats en -huizen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Deventer en Wageningen. Met huisgenoten op kamers of in zelfstandige woningen. Wil je zien hoe het er is? In 2019 begonnen we met het maken van video’s in studentenhuizen, allemaal te vinden op het DUWO youtube-kanaal. De leukste studentenhuizen en hun bewoners worden erin geportretteerd. Hoe is het om er te wonen? Wat is er bijzonder aan je studentenhuis? Hoe zien de kamers eruit? Wat betalen ze ervoor? Hoe zijn ze erin gekomen? Je ziet het allemaal in DUWO Cribs. Kijk ook eens naar de video’s met tips& tricks van onze huurders.

DIENSTVERLENING