Geen objecten gevonden

Werkvoorbereider (28-36 uur) in Leiden, Den Haag, Delft en Amsterdam/Amstelveen

Plannen, organiseren en communiceren

Dat komt samen in onze vacature voor Werkvoorbereider (28-36 uur) in Leiden, Den Haag, Delft en Amsterdam/Amstelveen

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen?
Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken. Het leren, ontdekken en op jezelf wonen. Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Als spin in het web zorg jij ervoor dat het planmatig onderhoud aan ons vastgoed op de juiste manier uitgevoerd wordt. Onze studentenwoningen zijn eeuwenoude grachtenpanden, maar ook de meest moderne hoogbouw . Door jouw voorbereiding en organisatie loopt alles volgens plan.

Je maakt samen met je collega’s uit Delft, Den Haag, Leiden en Amsterdam/Amstelveen de plannen voor het komende jaar en stelt een begroting op voor het onderhoud.  Vervolgens zet jij de vraag uit bij aannemers, beoordeel je offertes en voer je de (financiële) administratie. Je bewaakt proactief of het uitgevoerde werk door derden binnen planning en budget blijft en waar nodig stuur jij bij. Grofweg is je werk onder te verdelen in

  • 20% (financiële) administratie en aanbestedingen uitzetten en controleren;
  • 50% organiseren, coördineren en communiceren t.b.v. samenwerking en resultaten;
  • 30% ondersteunen opzichters met het maken van werkomschrijvingen.

We hebben een belangrijke verduurzamingsopgave. Ook hierin ga jij een belangrijke rol spelen. Je maakt deel uit van het centrale bedrijfsbureau in Leiden dat voor heel DUWO het planmatig – en contractonderhoud en duurzaamheidsinvesteringen voor onze panden in de regio’s  uitvoert. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsbureau en stuurt – in functionele zin – de opzichters aan.

Jij?

Je bent een organisatorisch talent en overzicht hebben en houden, daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het niet moeilijk om besluiten te nemen en door jouw communicatiestijl is bijsturen in een project eenvoudig. Last but not least, vanzelfsprekend zit het goed met jouw technische affiniteit. Wij zijn nog nieuwsgieriger, wanneer jij:

  • een afgerond HBO-niveau hebt;
  • ervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • bijvoorbeeld gewerkt hebt in een installatietechnische omgeving of aan duurzaamheidsprojecten ;
  • wellicht ervaring hebt met het aanbesteden (inkoop) van onderhoudsprojecten.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kan je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal H. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.230,- en maximaal € 3.979,- bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter, bereikbaar via nummer 088 2353896. Solliciteren? Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl.