Werken bij DUWO

Werken bij DUWO Vacatures

DUWO's missie en visie

Haar bestaansrecht ontleent DUWO al ruim 75 jaar aan de maatschappelijke taak om iedere student te voorzien van een fijne en betaalbare woning. De missie van DUWO is samengevat in het motto: een eerlijk thuis voor iedere student. DUWO is opgericht met het doel om niet alleen woonruimte te bieden, maar om een thuis te creëren. Met de woorden inclusiviteit, betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit van studentenwoningen geven we betekenis aan wat een eerlijk huis voor DUWO betekent.  

Onze missie realiseren we over vier wegen, die je met recht onze hoofddoelen kunt noemen en de visie weergeeft waar we bij DUWO elke dag aan werken: 

▪ studenten centraal stellen in al ons werk; een optimale klantbeleving en belangrijke voorwaarden voor communityvorming bieden;  
▪ onze studentenwoningen goed onderhouden, (verder) verduurzamen en de voorraad uitbreiden;  
▪ samen innovatief en efficiënt werken;  
▪ ervoor zorgen dat elke medewerker elke dag blij naar zijn werk gaat en een zo goed mogelijk product aflevert.  

DUWO's Kernwaarden

Samen werken we aan ‘een eerlijk thuis voor elke student’. Dit stralen we dan ook uit naar onze klanten, partners en (potentiële) medewerkers, om het werken voor en met DUWO nog leuker te maken en de dienstverlening naar onze klanten nog verder te verbeteren. Met onze kernwaarden geven we richting aan hoe we dingen doen en bereiken. Onze kernwaarden zijn: 

Klantgericht
Zakendoen met DUWO moet gemakkelijk en leuk zijn voor onze klanten. De woning moet betaalbaar zijn, maar er horen ook passende services en dienstverlening bij; veiligheid, welzijn en community staan voorop. Zo bieden we hen de mogelijkheid om van hun huis ook echt een thuis te maken.

Ondernemend
We hebben een maatschappelijke opdracht: ‘strijden voor een eerlijk thuis voor elke student’. Alles is hierbij gericht op voldoende, betaalbare, duurzame en fijne woonruimte voor onze klanten. We streven naar operational excellence, omdat we door (kosten)efficiënt met onze middelen om te gaan verder kunnen reiken. We zijn daarbij scherp op het pakken van kansen. We kijken vooruit, nemen initiatief en staan open voor pilots en innovaties om ons doel te bereiken.

Duurzaam
Samen werken we aan een duurzame toekomst en het halen van de klimaatdoelstellingen in 2050. Alles wat we nieuw bouwen is daarom duurzaam, maar ook ons bestaande bezit moet in de nabije toekomst aan de duurzaamheidseisen voldoen. Ook dit is onderdeel van ‘een eerlijk thuis’. Techniek is hierbij belangrijk, maar ook het gedrag van onze klanten, onszelf en onze samenwerkingspartners draagt hieraan bij. Zo creëren we een duurzame keten en maken we echt het verschil voor het klimaat in de toekomst.

Eerlijk
Elke student mag bij ons huren, ongeacht achtergrond, geloof of levensovertuiging. Voor onze klanten willen we een betaalbare, (sociaal) veilige en fijne woonomgeving. Een eerlijk contract en eerlijke servicekosten horen daarbij, net als eerlijk verhuurderschap, waarbij we altijd voldoen aan onze plichten. Richting onze partners zijn we een professionele en onpartijdige opdrachtgever. Voor onze medewerkers bieden we een veilige werkomgeving, waardering en eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Samen
Om ‘een eerlijk thuis voor iedere student’ te realiseren, hebben we onze partners, onderwijsinstellingen, overheden en onze klant nodig. Maar ook elkaar. We zijn ook DUWO dankzij de kracht van de samenwerking tussen collega’s, teams, vestigingen en groep. Als we makkelijker met elkaar kunnen schakelen wordt samenwerken nóg krachtiger en komen we nóg verder.

Welkom bij DUWO - Waar diversiteit thuis is

Bij DUWO streven we naar een werkomgeving die bruist van diversiteit en inclusiviteit. Wij geloven dat onze kracht schuilt in de unieke mix van achtergronden, perspectieven en ervaringen binnen ons team.  

Bij ons draait het niet alleen om wat je weet, maar ook om wie je bent. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij DUWO is er ruimte voor jou.  

Ontdek de mogelijkheden bij DUWO en word onderdeel van een dynamisch team dat diversiteit omarmt. DUWO is namelijk niet alleen een organisatie, maar ook een community. Samen bouwen we aan een werkomgeving waarin iedereen kan schitteren en groeien. 

Vragen over werken bij DUWO? Neem contact op!

Neem contact op, we horen graag van je.

Suus Hasselbach, recruitment
[email protected]

 

Bekijk hier het recruitment proces