Coördinator projecten en onderhoud – Delft (32 - 36 uur)

Coördinator projecten en onderhoud – Delft

Organiseren, coördineren en projecten!

Deze pijlers komen samen in onze nieuwe vacature:

 

Coördinator projecten en onderhoud – Delft  (32 - 36 uur)  

 

Welkom bij de afdeling beheer van DUWO! Deze afdeling zorgt ervoor dat onze bewoners goed, veilig en prettig wonen. Zo zijn onze panden technisch goed onderhouden en veilig en hebben onze bewoners een herkenbaar aanspreekpunt voor vragen en klachten. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een Coördinator projecten en onderhoud. 

 

Wat ga je doen?  

In de eerste plaats geef je leiding aan onze opzichters die zich met zowel planmatig als niet-planmatig onderhoud bezighouden. Je begeleidt de opzichters in de planning, organisatie en uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden en bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit van de onderhoudsprocessen. Je levert met je team belangrijke input voor de meerjarenonderhoudsplanning en bent binnen de vestiging het aanspreekpunt en sparringpartner voor je collega’s en complexere (technische) vraagstukken. 

Daarnaast coördineer je de vestigingsprojecten. Het gaat om projecten van verschillende grootte en zeer uiteenlopende onderwerpen waarvan jij als projectleider de opstart, begeleiding en afronding voor je rekening neemt.  

Tot slot ben jij in staat om regelmatig een “helikopterview” te werpen op de dagelijkse werkzaamheden en weet jij eventuele knelpunten op pragmatische wijze op te lossen en te borgen in de processen.  

 

Jij? 
Net als deze functie ben jij niet standaard. Wij stellen ons voor dat jij een hbo-opleiding hebt afgerond (bijvoorbeeld bedrijfskunde of een technische richting), aangevuld met enige jaren werkervaring. Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van andermans werk en je hebt aantoonbare resultaten behaald binnen het werken in projectteams. Je hebt sterke affiniteit met onderhoud en techniek. Je bent proactief en pragmatisch in je werk, waarbij je altijd het te bereiken resultaat voor ogen houdt.  

 

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te ontwikkelen. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de cao Woondiensten, schaal I. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.523,- tot maximaal € 4.633,- bruto per maand.

 

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inez Stiekema via Inez.StiekemaDuwonl. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema.