Teamleider Financiële Administratie, Delft (32-36 uur)

Potentieel aanboren van collega’s, procesoptimalisatie & resultaat boeken.

Deze pijlers komen samen in onze vacature Teamleider Financiële Administratie in Delft (32-36 uur)

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

 

Wat ga jij doen?

Beweging brengen! Met een frisse blik kijken en zien wat anders kan. Uiteraard binnen kaders. Die worden je meegegeven door onze financieel directeur, met wie je samenwerkt om doelen te bereiken. Ons motto? “Ensure compliance, drive performance.” In het kader van dit motto is onze organisatie en daarmee ook onze afdeling in ontwikkeling. Je werkt als meewerkend voorman mee aan de jaarrekening en de concrete doelen die jij binnen dit motto hebt te bereiken zijn:

  • Realiseren van pro activiteit in elke rol en de ontwikkeling naar een business partner rol bij collega’s;
  • Bijdragen aan de implementatie van ons nieuwe ERP systeem.

Het team dat jij aanstuurt bestaat uit 9 collega’s. Met elkaar voeren we de basisadministratie, maken we diverse rapportages en doen we aan forecasting en business control. In je werk heb je ook regelmatig te maken met het management van onze vestigingen, accountants en andere stakeholders. Een rol vol afwisseling!

Jij?

Vanzelfsprekend bezit je de nodige kennis die we zoeken; je bent geen groentje als het gaat om het voeren van een financiële administratie en business control. In gesprekken met je collega’s toon je nieuwsgierigheid, vraag je door en luister je. Je stelt vragen, prikkelt en spiegelt. De ‘wat denk je zelf’ houding! Uiteraard met maar één doel voor ogen: het potentieel van je teamleden aanboren. Je bent betrokken en kritisch, maakt zaken bespreekbaar en denkt in mogelijkheden. Wij zijn nog nieuwsgieriger wanneer jij:

  • Minimaal over hbo werk- en denkniveau beschikt;
  • Het natuurlijke talent bezit om zaken van meerdere kanten te bekijken;
  • Procesmatig denkt en handelt en effectief bent in situaties waar uiteenlopende belangen spelen.
     

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal J. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal
€ 3.680,- en maximaal € 4.971,- bruto per maand.
 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter, via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden