Sociaal Beheerder, Delft (32-36 uur)

Organiseren, bemiddelen en oplossingsgericht

Deze pijlers komen samen in onze vacature Sociaal Beheerder (32-36 uur) in Delft.

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken? Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.


Wat ga jij doen?

Jij hebt een belangrijke en afwisselende rol in het leven van onze huurders; de studenten in Delft. Via ons klantvolgsysteem en collega (technisch) beheerders, komen vragen of klachten binnen. Jij schat deze vragen in op urgentie en risico en bepaalt welke rol jij pakt.

Studenten hebben hun kamers veilig en schoon te houden. Net als de gangen en de ‘common rooms.’ Rekening houden met elkaar en je veilig voelen zijn belangrijke woon- en leef voorwaarden. Alle meldingen over problemen of conflicten op bovengenoemde thema’s vragen om actie van jou. Soms per mail of telefoon, regelmatig in levende lijve. Soms bemiddel je in een conflict, een andere keer ga je met een groep in gesprek omdat afspraken niet worden nageleefd. Weer een ander moment schrijf je studenten aan en zit je verwikkeld in een complex juridisch dossier. Bijvoorbeeld vanwege woonfraude of procedures als gevolg van renovatie of groot onderhoud. Ook vertegenwoordig je DUWO en haar klanten in externe overleggen en in het bestuur van meerdere VvE’s. Hiervoor is het soms nodig om ’s avonds te werken.


Jij?

Jij houdt van organiseren, kunt goed luisteren en bemiddelen. Je communiceert helder en concreet. Nieuwe kennis opdoen doe je graag! In de omgang met mensen ben je iemand die zaken graag van verschillende kanten bekijkt en altijd zoekt naar mogelijkheden. Je bijt je vast in vraagstukken tot je de oplossing hebt gevonden en bent flexibel genoeg om (plots!) van een planning of plan af te wijken. Je werkt gestructureerd, signaleert hierdoor eventuele procesverbeteringen en maakt deze bespreekbaar in je team. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • over hbo werk- en denkniveau beschikt en bij voorkeur een afgeronde hbo hebt in bijvoorbeeld facilitair management;
  • kennis hebt van huurrecht, al kun je dit ook leren;
  • de Engelse taal goed beheerst en accuraat werkt met diverse systemen en software.
     

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal H. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.159,- en maximaal € 3.891,- bruto per maand.


Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter, bereikbaar via 088-233896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden