Senior Projectontwikkelaar Vastgoed, Delft (32-36 uur)

Gunfactor, ideevormer & sturen op resultaat

De pijlers in de rol van Senior Projectontwikkelaar Vastgoed, Delft (32-36 uur).

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken. Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Jij ontwikkelt haalbare plannen voor nieuwbouw-, renovatie- en herstructureringsprojecten. Je springt in op een kans, gaat om de tafel met partijen als gemeente en universiteiten en werkt dan jouw concrete idee uit. Financieel en maatschappelijk rendement is hierbij jouw uitgangspunt. Als echte resultaatbewaker, blijf jij hoogover betrokken tot het resultaat opgeleverd is. DUWO is altijd de opdrachtgever voor deze projecten. Externe partners voeren uit. Voordat jouw concept overgaat tot een project, heb jij de interne besluitvorming geregeld en de externe partners geselecteerd en gecontracteerd. Jouw directe collega projectmanagers sturen op het praktische resultaat. Je begeeft je in een complex veld met belangenverschillen. Bij zowel onze vestigingen als externe partners word jij uitgedaagd om het belang van DUWO, de afdeling vastgoed en je eigen verantwoordelijkheden te bewaken. Altijd met onze klant; de student voor ogen.

Afdeling Vastgoed

Wij ontwikkelen en realiseren solitaire woongebouwen, gebieden en renovaties. Wij rapporteren direct aan het bestuur en ons werkgebied is de westelijke Randstad. Je komt te werken in een team met 6 projectmanagers, een medewerker concept & beleid, een bouwkundig opzichter en een directeur. Daarnaast werken we met een flexibele schil van - op projectbasis ingehuurde - mensen. Wat ons typeert en drijft? Mooie gebouwen maken waar studenten zich thuis voelen, autonomie, zelfontplooiing, klankborden, samenwerken, doelgerichtheid en effectiviteit.

Jij?

‘Creator en realisator’.
Je ziet mogelijkheden en overziet gevolgen en consequenties van keuzes. Groot en klein. Financieel en sociaal (maatschappelijk). Je bezit overtuigingskracht en hebt een scherp oog voor het belang van de ander. Conceptvorming en details kloppend krijgen; beide doe jij. Sturing geven aan een proces waarbij de juiste mensen op het juiste moment aangehaakt zijn is waar jij voor gaat.

Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

• Over academisch werk- en denkniveau beschikt en bij voorkeur een bouwkundige opleiding hebt afgerond;
• 4 tot 6 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie;
• Affiniteit hebt met jongeren.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal M. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 4.766 en maximaal € 6.811 bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arne Dolle, Directeur vastgoed, bereikbaar via nummer 088 - 2353896 Solliciteren? Je sollicitatie met CV kun je tot 6 april 2020 mailen naar sollicitatie@duwo.nl, t.a.v. Ilonka Bijl.

 

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden