Senior Projectmanager Vastgoed

‘Denken in mogelijkheden, ontwikkeling van studentenwoningen en sturen op resultaat’

Dat zijn de pijlers in de rol van Senior Projectmanager Vastgoed (32-36 uur) in Delft.

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken. Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Jij geeft sturing aan de ontwikkeling en (inhoudelijke) realisatie van onze
nieuwbouw-, renovatie- en herstructureringsprojecten. Idee, definitie, organisatie en realisatie. Dat is het kader waarbinnen jij werkt. Beheersen van risico’s en sluitende businesscases maken. Net als het helder krijgen en formuleren van randvoorwaarden om de contracten die daaruit voortvloeien te initiëren. DUWO is meestal de opdrachtgever voor deze projecten. Externe partners voeren uit.

Je begeeft je in een complex veld met belangenverschillen. Bij zowel onze vestigingen als externe partners word jij uitgedaagd om het belang vanuit DUWO, de afdeling vastgoed en je eigen verantwoordelijkheden te bewaken. Altijd met onze klant, de student, voor ogen.

AfdelingVastgoed

Wij werken aan de ontwikkeling en realisatie van solitaire woongebouwen, gebiedsontwikkelingen en renovaties. Wij rapporteren direct aan het bestuur en ons werkgebied is de westelijke Randstad (Amsterdam, Leiden, Den Haag en Delft). Je komt te werken in een team met vier projectmanagers, een medewerker concept & beleid, een bouwkundig opzichter en een directeur. Daarnaast werken we met een flexibele schil van - op projectbasis ingehuurde – professionals. Wat ons typeert en drijft? Mooie gebouwen maken waar studenten zich thuis voelen, autonomie, zelfontplooiing, klankborden, samenwerken en effectiviteit.


Jij?

Je hebt een ‘Getting things done’ mentaliteit, bent analytisch sterk en werkt graag als verbinder. Je organiseert je eigen werk en betrekt anderen op het juiste moment bij jouw werk en resultaten. Je hebt overtuigingskracht en een scherp oog voor het belang van de ander. Je hebt een kritische blik en vindt het belangrijk de details kloppend krijgen.

Je gaat voor conceptmatig denken en sturing geven aan een proces waarbij de juiste mensen op het juiste moment aangehaakt zijn.
Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • Over hbo werk- en denkniveau beschikt en bij voorkeur een bouwkundige opleiding hebt afgerond;
  • 4 tot 6 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal L. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 4368,00 en maximaal € 6068,00 bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arne Dolle, Directeur vastgoed, bereikbaar via nummer 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema.

 

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden