Medewerker Servicekosten in Den Haag

Puzzelen, denken in oplossingen en administratief onderlegd.

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor Medewerker servicekosten in Den Haag (32-36 uur)

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor. 
 

Wat ga je doen? 

Je werk omvat het gehele proces rond de doorberekening van service- en stookkosten, die studenten jaarlijks betalen. Daar komt veel bij kijken. Puzzelen, denken in oplossingen, details vastleggen en ze ook checken. Je zult gegevens verzamelen, coderen en de afrekening van de werkelijke kosten maken. Verder zul je regelmatig (schriftelijk) vragen beantwoorden van studenten, over bijvoorbeeld de totstandkoming van bedragen. Jij overziet het gehele proces en verwerkt het in onze professionele administratieve systemen en in Excel. Je bent een spin in het web tussen diverse betrokken partijen, zoals studenten, leveranciers (gemeente en nutsbedrijven bijvoorbeeld), huurdersorganisaties en uiteraard onze interne afdelingen zoals financiën, want zij nemen de eindcontrole voor heel DUWO op zich. Natuurlijk betrek je ook je directe collega’s van het beheer- en verhuur & informatie team. 

Den Haag heeft 60 studentgebouwen, met daarin ruim 4000 studenten, waarvoor we jaarlijks de voorschotten bepalen en die we uiteindelijk afrekenen. Het Haagse bezit en daarmee ook onze afrekeningen zijn divers en soms ingewikkeld, dat maakt het uitdagend. Er zijn grote nieuwbouw complexen met tussenmeters en kleinere, monumentale studentenhuizen met collectieve meters.

Je werkt solo als specialist binnen het verhuurteam van circa 7 collega’s en legt direct verantwoording af aan je teamleider Verhuur.

 

Jij? 

Je bent een echte puzzelaar, werkt nauwkeurig, bent klantvriendelijk en communiceert open en eerlijk. Je komt graag zelf tot oplossingen, houdt van cijfers, bent vasthoudend en staat bekend om je scherpe oog voor details. Je werkt makkelijk met administratieve systemen en bent goed met Excel. Overzicht hebben en houden doe je van nature en je bent analytisch aangelegd.  

Wij zijn nog nieuwsgieriger als je: 

  • MBO of HBO werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Financieel medewerker of Bedrijfsadministratie; 
  • Beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol; 
  • Zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en Engels. 

 

Wat bieden wij? 

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid. Jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.551- en maximaal

€ 3.036 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden en elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

 

Informatie en solliciteren 

Wil je direct solliciteren, stuur je motivatie en CV dan naar sollicitatieduwonl.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick van Eeden, bereikbaar via 088-2353896.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden