Medewerker Servicekosten, Amsterdam (24-32 uur)

‘Puzzelen, doorberekenen en direct contact met studenten.’

Deze pijlers komen samen in onze 2 vacatures voor Medewerker servicekosten in resp. Leiden en Amsterdam (24-32 uur)


Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.


Wat ga je doen?

Puzzelen, denken in oplossingen, details vastleggen en ze ook checken. Je werk omvat het gehele proces rond de doorberekening van service- en stookkosten, die studenten jaarlijks betalen. Daar komt veel bij kijken. Verzamelen van gegevens, coderen en de afrekening van de werkelijke kosten. Ook zul je regelmatig vragen beantwoorden van studenten. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de totstandkoming van bedragen. Jij overziet dit gehele proces, verwerkt het in onze professionele administratieve systemen en in Excel! Je bent een spin in het web tussen diverse betrokken partijen. Denk aan studenten, leveranciers als gemeente en nutsbedrijven, huurdersorganisaties en uiteraard onze interne afdelingen zoals financiën. Zij nemen de eindcontrole voor heel DUWO op zich. Natuurlijk ook je directe collega’s van het beheer – en  verhuur & informatie team.

Amsterdam  heeft 78 studentengebouwen waarvoor we jaarlijks de voorschotten bepalen die we afrekenen. Het Amsterdamse bezit en daarmee ook onze afrekeningen zijn divers en soms ingewikkeld, dat maakt het tot uitdagende puzzels. Het varieert namelijk van grote nieuwbouw complexen met tussenmeters, tot oude Amsterdamse pandjes of bedrijfsruimtes. Je werkt direct samen met 2 andere collega’s en je maakt deel uit van een groter enthousiast team van ongeveer 18 collega’s.

Jij?

Jij bent een van de visitekaartjes van DUWO. Voor onze huurders, interne collega’s en externe relaties. Berekening van Servicekosten is voor jou niet nieuw, jij weet hoe complex dat kan zijn.  Je bent een echte puzzelaar, klantvriendelijk en communiceert open en eerlijk. Je komt graag zelf tot oplossingen, houdt van cijfers en staat bekend om je scherpe oog voor details. Je werkt makkelijk met administratieve systemen en bent goed met Excel. Overzicht hebben en houden doe je van nature en je bent analytisch. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • Hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Financieel medewerker of Bedrijfsadministratie;
  • Beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.495,- en maximaal € 2.969,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met recruitment via sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema. Wil je direct solliciteren, stuur je motivatie en CV dan ook naar dit mailadres.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden