Gastvrij & Secretarieel Talent, Delft (24 uur)

‘Klant- en servicegericht, leren door te doen en een -kan wel- mentaliteit’

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Gastvrij & Secretarieel Talent in Delft (24 uur)

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken? Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Allereerst ontvang jij - vanaf een van de mooiste plekken in ons pand- , studenten, zakelijk bezoek en collega’s met jouw enthousiasme en hartelijkheid. Als teamlid van onze afdeling Informatie & Verhuur (V&I) heb jij een unieke rol en plek. Fysiek zit je aan de receptiebalie en deel je deze functie met je andere parttime collega. Omdat we je graag wat meer uitdaging bieden, vragen we je met grote regelmaat ook secretariële, facilitaire en administratieve ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het redigeren van brieven en het voorbereiden en notuleren van vestigings-MT vergaderingen en de overlegvormen met de bewonersorganisaties;
  • facilitaire taken zoals de ontvangsthal netjes houden en kantoormateriaal bestellen;
  • agendabeheer van de vestigingsdirecteur en indien gewenst ook van de leden van het vestigings-MT;
  • onderdeel zijn van het BHV team, waar je de benodigde trainingen voor kunt volgen;
  • ondersteunen van je V&I collega’s door te helpen met het beantwoorden van klantcontactformulieren, met diverse vragen en klachten van studenten.

Jij?

Jij houdt van reuring en van veel afwisseling in je werk. Gastvrijheid is wat jou typeert en je bent gewend om met diverse systemen te werken. Je kunt goed luisteren en bent sterk in details, taal en informatie vergaren. Krijg je een vraag waar je het antwoord niet op weet? Geen issue. Jij vindt je weg om tot dat antwoord te komen. Je communiceert helder en concreet. Mensen kennen jou als snel, accuraat en opmerkzaam. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • over mbo+ werk- en denkniveau beschikt;
  • proactief bent en altijd streeft naar kwaliteit;
  • zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in Nederlands als Engels.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.495,- en maximaal € 2.969- bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corrie de Korte, Teamleider V&I, bereikbaar via nummer 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je tot 3 april 2020 mailen naar sollicitatie@duwo.nl, t.a.v. Ilonka Bijl, recruitment.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden