Data Specialist, Delft (32-36 uur)

Data driven, kritisch denken en zelf aan de knoppen draaien.

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Data Specialist in Delft (32-36 uur).

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen. Daar werken wij voor.

 

Wat ga je doen?

Jij versterkt ons BI team met jouw kennis en talent als data specialist. Op weg naar een duurzame Datawarehouse omgeving, werk jij mee aan de ontwikkeling hier van. Je werkt aan het beschikbaar en volledig krijgen van gewenste data. Op kwalitatief en kwantitatief niveau. We zijn er dus nog niet en dat is juist wat jou zo aanspreekt; helpen bouwen!

Beschikbaarheid van juiste data op het juiste moment, vraagt van jou om juiste data aan elkaar te knopen en ontbrekende data op te halen uit de primaire systemen in onze organisatie. Uiteraard met een luisterend oor en kritisch denkvermogen. Soms gaat de informatiebehoefte net ergens anders over dan de eerste vraag doet vermoeden. Jij weet dat te achterhalen en de juiste data op de juiste plek te krijgen. Een belangrijk deel van je tijd, bouw je ETL processen en maak je query’s in SQL.

Uiteindelijk willen wij met één druk op de knop onze rapportages inzien. Denk bijvoorbeeld aan informatie over klanttevredenheid of over doorlooptijden van reparatieverzoeken.

Jij?

Je bent nieuwsgierig, analytisch en kritisch. Natuurlijk ben je een data gedreven doener en denk je in mogelijkheden. Dit vraagt om bovengemiddeld goed luisteren en doorvragen! Jouw vragen helpen namelijk weer bij het aanscherpen van de behoefte van onze klanten. Wij worden nog nieuwsgieriger, wanneer jij:

  • over HBO werk- en denkniveau beschikt;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare operationele rol;
  • Ervaring hebt met SQL en ETL.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en je salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal J. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.680,- en maximaal € 4.971,- bruto per maand. 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter, bereikbaar via nummer 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je voor 22 juni as. mailen naar sollicitatieduwonl.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden