Coördinator Technisch Beheer, Amsterdam (32 uur)

Techniek, procesmatig denken en studenten!

Deze pijlers komen samen in onze vacature Coördinator Technisch Beheer Amsterdam – midden Nederland (32 uur)

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid en grenzen opzoeken? Het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?       

Samen met je team zorgen voor veiligheid, oplossingen voor technische mankementen en goed onderhoud. Jij coördineert deze boel. Natuurlijk motiveer jij je collega’s om vooral ook mee te werken aan een goede sfeer in de panden. Een gezellige, schone en veilige leefomgeving voor studenten is waar wij voor gaan. ‘Hoogover’ houd jij feeling met de stand van zaken in en om de panden. Je coördineert en bewaakt de ondershoudsuitgaven en output van je team en bent natuurlijk een sparringpartner. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau dat het planmatig en contractonderhoud uitvoert. Ook werk je samen met onze  sociaal beheerders die samen met jouw team in gebiedsteams werken. Je geeft functioneel leiding aan 14 collega’s technisch beheer, een huismeester en een opzichter. Nog een aantal concrete acties en verantwoordelijkheden van jou:

 • Optimaal laten uitvoeren van welkomstgesprekken;
 • Crisismanagement bij veiligheidsincidenten en ernstige en grote technische problemen;
 • Dagelijkse bezetting (inclusief vakantieplanning);
 • Bewaken onderhoudsbudget en fiatteren van grote facturen voor geleverd werk van co-makers;
 • Werkoverleg met alle betrokken medewerkers en deelname aan de gesprekscyclus;
 • Input geven aan de teamleider beheer m.b.t. de gesprekscyclus, ziekteverzuim, W&S;
 • Zorgdragen voor inwerkprogramma en praktijkbegeleiding van nieuwe medewerkers.

Jij?

Jij snapt dit en nog veel belangrijker; je wil dit! Met een groot hart voor techniek en mensen pak jij deze rol op. Je bent analytisch en kunt zoals we dat noemen, ‘boven de materie hangen’. Met deze eigenschappen stimuleer jij namelijk je team in het leveren van hun werk in en rond de complexen. Jij houdt een betrokken vinger aan de pols. Wij worden nog nieuwsgieriger naar jou, als jij:

 • beschikt over een afgeronde mbo, bij voorkeur richting techniek/management;
 • aantoonbaar over kennis van en inzicht in (technische) beheer processen beschikt;
 • ervaring hebt in een coördinerende rol;
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst; zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de cao Woondiensten, schaal H. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.159,- en maximaal € 3.891,- bruto per maand.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Agnes Abrahams, Teamleider Beheer, bereikbaar via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden