Cloud Consultant/Projectmanager (Delft)

Digitaal, vernieuwing, resultaat

Deze pijlers komen samen in onze vacature Cloud Consultant in Delft (32-36 uur)


Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, het leren, ontdekken en op jezelf wonen, daar werken wij voor.

 

Als Cloud Consultant binnen DUWO lever je een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van de Cloud Strategie van DUWO en ben jij de motor achter de verbeterprojecten op onze ICT afdeling. Je adviseert ons management en bestuur over de ontwikkelingen en de te volgen strategie en zorgt voor draagvlak bij de andere stakeholders binnen DUWO. Je verbindt business en techniek en zorgt er voor dat de business zo optimaal mogelijk kan functioneren.  Jouw Cloud ervaring gecombineerd met je kennis van de ontwikkelingen in de markt stellen jou in staat om de digitale ambities van DUWO te vertalen naar concrete projecten. Met je inhoudelijke kennis als basis heb je in de projecten vooral de regie rol en stuur je de specialisten (leveranciers) in de uitvoering aan. Je werkt nauw samen met collega’s van Business Development en Business Intelligence en samen met hen zorg jij ervoor dat wij die stip op de horizon bereiken.  

 

Jij?
Jij hebt ruime ervaring in de technische kant van ICT maar bent de uitvoering ontstegen. Je hebt kennis van de verschillende Cloud concepten en wanneer deze wordt aangevuld met kennis van toepassingsgebieden zoals big data, Machine Learning en IOT, of de interesse om het je eigen te maken, is dat een absolute pré. Je begrijpt de verschillende business behoeften en weet hoe Cloud technologie in deze behoeften kan voorzien.

 

Wij worden nog nieuwsgieriger, als jij:

  • een HBO in bedrijfskunde of technische informatica hebt afgerond en relevante werkervaring hebt;
  • ervaring hebt in zowel projectmanagement als een adviseur rol;
  • zowel op tactisch als strategisch niveau kunt werken en snel kunt schakelen tussen deze twee;
  • je het grotere plaatje voor ogen houdt zonder de details uit het oog te verliezen.
  • wordt gezien als een aanjager van vernieuwing.

 

Wat bieden wij

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid waarin je je stempel kunt drukken op de digitale toekomst van DUWO. Je komt te werken in een ambitieuze organisatie waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Wij vinden jouw ontwikkeling ook belangrijk en daarom kun je elk jaar gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Deze functie is ingedeeld in  schaal J,  Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.680,- en maximaal € 4.971,- bruto per maand op fulltimebasis.  Via het Woondiensten Cafetariasysteem kun je je secundaire arbeidsvoorwaarden meer op maat snijden.  

 

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Beeksma, Manager ICT, bereikbaar via nummer 088-2353896.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden