Beheerder, Amstelveen (36 uur)

Beheerder (36 uur)

Studenten, de buurt en het gebouw!

In onze vacature  van  Beheerder in Amstelveen (36 uur),komen deze drie elementen samen en ben jij als doener met je sociale hart en technisch oog onze ideale collega.

 

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Student zijn, nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? De grenzen opzoeken, het leren, ontdekken en op jezelf wonen?
Daar werken wij voor bij DUWO.

 

Wat ga je doen?         
Onze huurders, de studenten, beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Vrijheid! Spannende eerste dagen, de sleutel in de deur van je eigen kamer en vooral veel nieuwe gezichten om je heen. Hoe fijn dat ze zich welkom voelen door jou. Jij voert welkomst gesprekken, beantwoordt de eerste vragen en geeft tips over de buurt. Natuurlijk zit die schroevendraaier in je achterzak voor dat kapotte lampje in de gang. Wat een verschil maak jij! Op je eigen manier, met alle vrijheid geef jij - binnen kaders -  invulling aan je rol. Je hebt niet alleen een scherpe blik op onderhoudsissues, de staat van de gemeenschappelijke ruimtes en de dagelijkse veiligheid. Je bent er en ze kennen je. Een praatje, een tip en een luisterend oor. Je hebt oog voor zaken die nodig zijn of niet kloppen. Juist ook als het gaat om het reilen en zeilen tussen al die jongen mensen die hun leven verder vormgeven. Bij  technische klussen, onderhoudsissues en sociale uitdagingen pak je een regierol. De juiste klus bij de juiste afdeling. Jij blijft die spin in het web die partijen verbindt. Jij communiceert en informeert waar nodig en wenselijk. 

Jij?
Je ziet jezelf inmiddels al rondlopen in een van onze panden! Jij hebt (bijna altijd) overzicht en staat bekend als een echte doener. Jouw scherpe oren en ogen zijn belangrijk; weinig ontgaat jou. Je hebt affiniteit met techniek en een groot hart voor jongeren. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij jou. Wij worden nog nieuwsgieriger naar jou, als jij:

  • Beschikt over een afgeronde mbo-opleiding;
  • In staat bent om ook het groter geheel te blijven zien, wat jij doet staat niet op zichzelf;
  • Duidelijk, helder, concreet communiceert;
  • Uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te ontwikkelen. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de cao Woondiensten, schaal F. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.625,- en maximaal € 3.187,- bruto per maand.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema, Sr. Recruiter, bereikbaar via nummer 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je voor mailen naar sollicitatieduwonl.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden