Sociaal Beheerder, Amsterdam (32-36 uur)

‘Organiseren, bemiddelen en oplossingsgericht'

Deze pijlers komen samen in onze vacature Sociaal Beheerder (32-36 uur) in Amsterdam.

 

Wat ga jij doen?
Jij hebt een belangrijke en afwisselende rol in het leven van onze huurders; de studenten in Amsterdam en omstreken. Via ons klantvolgsysteem en collega (technisch) beheerders komen vragen of klachten binnen. Jij schat deze vragen in op urgentie en risico en bepaalt welke rol jij pakt.

We verwachten van studenten dat zij hun kamer en hun woonomgeving veilig en schoon houden. Dus ook de gangen en de ‘common rooms’. Rekening houden met elkaar en je veilig voelen zijn belangrijke woon- en leef voorwaarden. Alle meldingen over problemen of conflicten op bovengenoemde thema’s vragen om actie van jou. Soms per mail of telefoon, regelmatig in levende lijve. Soms bemiddel je in een conflict, een andere keer ga je met een groep in gesprek omdat afspraken niet worden nageleefd. Weer een ander moment schrijf je studenten aan en zit je verwikkeld in een complex juridisch dossier. Bijvoorbeeld vanwege woonfraude of procedures als gevolg van renovatie of groot onderhoud. Ook vertegenwoordig je DUWO en haar klanten in externe overleggen en in het bestuur van meerdere VvE’s. Hiervoor is het soms nodig om ’s avonds te werken.

Jij?
Jij houdt van organiseren, kunt goed luisteren en bemiddelen en toont empathie. Je communiceert helder en concreet. Nieuwe kennis opdoen doe je graag! In de omgang met mensen ben je iemand die zaken graag van verschillende kanten bekijkt en altijd zoekt naar mogelijkheden. Je bijt je vast in vraagstukken tot je de oplossing hebt gevonden, je bent niet bang om je standpunt te verdedigen en bent flexibel genoeg om (plots!) van een planning of plan af te wijken. Je werkt gestructureerd, signaleert hierdoor eventuele procesverbeteringen en maakt deze bespreekbaar in je team. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • over het juiste werk- en denkniveau beschikt en bij voorkeur een afgeronde mbo/hbo-opleiding hebt in bijvoorbeeld sociaal juridische dienstverlening
  • kennis hebt van huurrecht, al kun je dit ook leren;
  • de Engelse taal goed beheerst en accuraat werkt met diverse systemen en software.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal H. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.230,- en maximaal € 4.141,- bruto per maand.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema bereikbaar via inez.stiekema@duwo.nl. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatieduwonl