Geen objecten gevonden

Senior Communicatie Adviseur

Taal, advies en projecten

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Senior Communicatie Adviseur in Delft (32-36 uur)

 

Waarom DUWO?

Met de student als klant werken circa 200 DUWO-medewerkers elke dag aan een belangrijke stap in het leven van deze jongeren, uit huis wonen.

Onze klanten zitten in een bijzondere en spannende levensfase en verwachten veel van ons. Om de studententijd te faciliteren is klanttevredenheid ons belangrijkste speerpunt. Gezien onze jonge doelgroep zijn wij in corporatieland koploper in de digitale klantbeleving.

De circa 34.000 DUWO-woonruimten, soms op hele unieke locaties, kennen een hoge mutatiegraad (studeren heeft tenslotte een tijdelijk karakter). Deze doelgroep brengt in combinatie met een grote verduurzamingsopgave van onze portefeuille een grote dynamiek binnen ons bedrijf.

Bij DUWO telt het resultaat. Daarom hebben medewerkers van DUWO veel vrijheid om hun werk naar eigen inzicht uit te voeren. De verschillende vestigingsdirecteuren zijn ieder thema-eigenaar van onze belangrijkste processen: Verhuur, Onderhoud, Asset Management, Beheer en Klantcontact, waarbij Best Practices met elkaar gedeeld worden en de samenwerking actief wordt opgezocht. Binnen DUWO heerst een informele en open werksfeer, met mogelijkheden om de work-life balans goed in te richten.

Wat ga jij doen?
In deze rol werk je samen met je collega’s van het communicatieteam aan het ontwikkelen, bewaken en actualiseren van onderdelen van ons communicatiebeleid. Je adviseert op organisatieniveau gevraagd en ongevraagd over communicatieproducten, fungeert als accounthouder voor vestigingen en als senior inspireer je met visie en een stevige mening.

Je treedt zelfstandig op als projectmanager bij verschillende projecten en campagnes en je verzorgt de aansturing/programmering van evenementen i.s.m. de vestiging, het bestuurssecretariaat of met een externe partij. Als echte communicatieprofessional schrijf en redigeer je teksten, bewaak je onze huisstijl en verzorg je, na afstemming met onze directeur Public Affairs, onze publiciteit. Waar nodig verzorg je crisiscommunicatie en ondersteun je onze interne woordvoerders.

Jij?

Jij hebt passie voor communicatie en bent een bevlogen adviseur. Je wilt je in dit vakgebied blijven ontwikkelen, jongere collega’s inspireren en de komende jaren op deze wijze een belangrijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de afdeling en het team.

Je bent een communicatie professional met een afgeronde HBO-opleiding, bijv. richting journalistiek of communicatie aangevuld met flink wat ervaringsjaren. Je herkent bovenstaande taken en verantwoordelijkheden en je wilt graag je expertise hierop inzetten.

Vanzelfsprekend ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van communicatie en heb jij ideeën hoe deze voor DUWO te laten werken.

Eventuele kennis van volkshuisvesting is een pre maar zeker geen must.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige functie waar je jouw expertise kunt inzetten. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal I. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.523,- en maximaal € 4.633,- bruto per maand.
 

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frans Pieter de Jong via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatie@duwo.nl.