Geen objecten gevonden

Opzichter Niet Planmatig Onderhoud

Projectmatig werken, kartrekkersrol & ingewikkelde technische problemen inschatten. Leuke combinatie?

In onze vacature van Opzichter NPO in Amsterdam e.o. (36 uur) komen deze drie samen en ben jij met je sociale hart, technisch oog en doenersmentaliteit onze ideale collega.

 

Weet je het nog? Of ken je de verhalen? Student zijn, nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? De grenzen opzoeken, het leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor bij DUWO.

DUWO is een sociale woningbouwcorporatie gericht op het huisvesten van studenten uit alle windstreken. Dit doet DUWO door studentenwoningen duurzaam te bouwen, verhuren en te beheren. Woningen waarin elke student zich thuis voelt tegen een betaalbare huurprijs. Het gaat daarbij om zowel grote als kleine studentenflats en -huizen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Deventer en Wageningen. De circa 34.000 DUWO-woonruimten, veelal op unieke locaties, kennen een hoge mutatiegraad (studeren heeft tenslotte een tijdelijk karakter). Deze doelgroep brengt in combinatie met een grote digitaliserings- en verduurzamingsopgave van onze portefeuille een grote dynamiek binnen ons bedrijf.

DUWO bestaat uit een centraal orgaan en vier vestigingen: Leiden, Delft, Den Haag en Amsterdam. De groep ondersteunt de vestigingen met beleid en advies en houdt toezicht op de verslaglegging, bewaakt een uniforme manier van werken en voert centrale activiteiten uit. 

Wil je werken in een organisatie die strijdt voor een eerlijk thuis voor elke student? En waar oog is voor diversiteit, ontwikkeling en welzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Als Opzichter NPO ben jij verantwoordelijk voor het handhaven en optimaliseren van de kwaliteit van ons woningbestand in Amsterdam e.o.. Je begeleidt, beheert en controleert het niet planmatig onderhoud en de ingewikkelde technische issues die zich voordoen. Uiteraard bewaak jij dat alles volgens onze richtlijnen en de wettelijke regelgeving uitgevoerd wordt. Dat betekent dat jouw projecten kwalitatief goed zijn en binnen budget en tijdsplanning uitgevoerd worden. Jij bent zowel kartrekker als de brug tussen DUWO en onze externe leveranciers en aannemers.

Hoe ziet je dag eruit?

Dagelijks overleg je met de opdrachtnemers, lever je werkomschrijvingen voor geplande werkzaamheden aan je collega’s van de werkvoorbereiding aan, geef je aanwijzingen tijdens de werkzaamheden naar aanleiding van onze gegeven opdrachten, inspecteer en monitor je de woningcomplexen en beoordeel je de kwaliteit en staat van onderhoud van de lopende projecten in jouw woningbestand.

We vinden het fijn als jij, op basis van jouw bevindingen, meedenkt en met goede ideeën komt voor verbetering van ons werk en onze procedures. Jouw input zal ook gebruikt worden voor het werven van nieuwe opdrachtnemers.

Kortom, als Opzichter NPO ben jij de specialist in jouw vakgebied en maak je onderdeel uit van dé afdeling die verantwoordelijk is voor het voorbereiden en uitvoeren van al het niet plantmatige onderhoud van onze woningen in Amsterdam en omstreken.

Jij?

Om deze veelzijdige rol goed uit te kunnen oefenen beschik je over een aantal kernkwaliteiten. Je bent technisch, analytisch en projectmatig sterk en bent goed in overzicht houden. Natuurlijk werk jij zelfstandig, hands on en pro actief. Jij weet als specialist precies wat je moet doen, want geen enkele technische uitdaging is jou te groot. Daarnaast ben je stressbestendig en weet je hoe je het hoofd koel houdt in stressvolle situaties. Wij worden nog nieuwsgieriger naar jou als jij:

  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring hebt en bij voorkeur een praktische mbo (bijv. bouwkundig) succesvol hebt afgerond;
  • Een specialist bent op jouw vakgebied en grote kennis hebt van alle betrokken wet- en regelgeving;
  • Een geboren onderhandelaar bent;
  • Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst;
  • Je rijbewijs BE hebt;
  • Naast bouwkundige ervaring ook enige kijk hebt op installatietechniek. Dat is geen vereiste, maar wel een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie in een dynamische organisatie met veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Binnen je functie heb je veel verantwoordelijkheid en krijg je ruimte om te creëren.

  • Werk je nog niet bij DUWO? Dan is je eerste contract voor een jaar. Na dit jaar hopen we dat we nog een lange samenwerking tegemoet kunnen zien;
  • Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden;
  • Elk jaar krijg je een persoonlijk scholings- en ontwikkelingsbudget;
  • We bieden een goede pensioenregeling met een werkgeversbijdrage.

De functie is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal G. Afhankelijk van jouw ervaring is het salaris minimaal € 3.095,-- en maximaal € 3.789,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

NB De functie van opzichter NPO binnen DUWO is in ontwikkeling. Dit kan op termijn invloed hebben op de werkzaamheden/functie-inhoud.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeffrey de Geus, Recruiter, bereikbaar via [email protected]  Je sollicitatie met cv kun je  mailen naar [email protected].