Naar overzicht
 • Campus Yours (Sigmaplantsoen)

Campus Yours (Sigmaplantsoen)

LEIDEN

Aantal woningen : 249

Over dit project

Campus Yours is dé nieuwe plek in Leiden voor studenten. Op 24 juli krijgt de campus er weer 249 studentenwoningen bij!


De woningen

Het studentencomplex heeft 249 woningen. De studio’s beginnen met een afmeting van 22,1 m2 en er worden ook enkele twee-, drie- en vierkamerappartementen opgeleverd. De bruto huur start met €254 tot maximaal €697 per maand (let op: na aftrek van maximale huurtoeslag). Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor alle woningen. De woningen worden kaal opgeleverd. Je kan de woning dus geheel inrichten naar eigen smaak om er helemaal je eigen plek van te maken! Er zijn ook wasmachines waar je gebruik van kan maken. Deze bevinden zich in het andere blok op de campus.

Duurzaam wonen

De studio’s hebben geen gasaansluiting en worden verwarmd met elektrische radiatoren. Warm water wordt opgewekt door een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win ventilatiesysteem en zonnepanelen. Kortom; de woningen zijn in alle opzichten duurzaam!

Contract en huurprijs

Ben je een voltijd student? Dan kom je in aanmerking voor een woning op campus Yours. Er zijn 170 studio’s beschikbaar voor voltijd studenten (van verdieping 7 t/m 15). De overige studentenwoningen worden verhuurd aan buitenlandse studenten. De beschikbare studentenwoningen vind je op het platform ROOM.nl waar je voor wordt geselecteerd op basis van inschrijfduur bij ROOM.

FAQ's

Wanneer kan ik reageren op een studentenwoning?
Van 28 juni 2019 t/m 5 juli 2019 op ROOM.nl. Woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur.

Wanneer hoor ik of ik kandidaat ben voor een kamer op het Sigmaplantsoen?
Als je hebt gereageerd via ROOM.nl krijg je op maandag 8 juli of dinsdag 9 juli per mail te horen of je bent uitgenodigd voor een bezichtiging. Je kan ook als reserve kandidaat uitgenodigd worden. Ook dat wordt uiterlijk 9 juli per mail gecommuniceerd. 

Wanneer is de bezichtiging op het Sigmaplantsoen?
Je kan de woning bezichtigen op dinsdag 16 juli 2019. De tijd wordt vermeld in de e-mail die je op 8 of 9 juli ontvangt. Helaas kunnen we buiten het aangeboden tijdsvak geen bezichtigingen inplannen. Als je een bezichtiging wil doen, is het belangrijk dat je hier rekening mee houdt. 

 

 

 

 


Algemeen

 • Plaats LEIDEN

Kenmerken

 • Woningtype Studentenwoningen
 • Aantal woningen 249
 • Doelgroep Studenten

Planning

 • Datum van oplevering 24 juli 2019
 • Start van verhuur 24 juli 2019
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden