Geen objecten gevonden

Naar overzicht
 • Campus Yours (Epilsonplantsoen)

Campus Yours (Epilsonplantsoen)

LEIDEN

Aantal woningen : 218

Over dit project

Campus Yours Leiden breidt op korte termijn uit met nieuwe studentenwoningen! Op 24 juni 2019 zullen er 218 zelfstandige studentenwoningen worden opgeleverd in Leiden (Epsilonplantsoen).


De campus Yours Leiden is dé nieuwe plek in Leiden voor studenten, starters en doorstromers, gunstig gelegen ten zuiden van het historisch centrum en uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Station Leiden Lammenschans ligt op loopafstand en biedt reizigers een directe verbinding met Utrecht Centraal en Leiden Centraal. Een gemengd leefklimaat met een kwalitatief hoge uitstraling vormen de basis voor een sociaal duurzame campus, die naar verwachting in 2020 geheel zal zijn afgerond. De verwachte oplevering van nog eens 249 woningen in het volgende blok (Sigmaplantsoen) zal eind juli 2019 zijn.

De woningen

Het nieuwe complex bestaat uit een blok van 218 woningen verdeeld over 7 verdiepingen op het Epsilonplantsoen. Daarin zitten studio’s die beginnen met een afmeting van 23,6 m2 en enkele driekamerappartementen. De bruto huurprijs start met €254 tot maximaal €319 per maand (na aftrek van huurtoeslag). Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor alle woningen. Je kunt de studio naar eigen wens inrichten. Bij de oplevering is de vloer kaal en zijn de muren verfklaar. Een wasmachineruimte is gelegen in het andere blok woningen op deze campus.

Duurzaam wonen

De studio’s zijn in alle opzichten duurzaam. Ze hebben geen gasaansluiting en worden verwarmd met elektrische radiatoren. Voor de opwekking van warm water wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win (WTW) ventilatiesysteem en zonnepanelen. De zonnepanelen zullen een gedeelte van de elektriciteit voor de warmtepompen verzorgen. Bij bijna alle woningen wordt de inhoud van de warmtepompboiler gedeeld met de woning ernaast.

Contract en huurprijs 

De woningen zijn beschikbaar voor voltijd studenten en worden verhuurd met een campuscontract. We bieden 218 studio’s aan op het aanbodplatform voor studentenwoningen ROOM.nl. Je wordt geselecteerd op basis van je inschrijfduur bij ROOM. De kale huurprijs bedraagt tussen € 409,44 en € 593,51. Dit is de huurprijs exclusief de servicekosten. Voor deze woningen kun je huurtoeslag aanvragen.  

 

 

 

Bekijk alle meest gestelde vragen.

 


Algemeen

 • Plaats LEIDEN

Kenmerken

 • Woningtype Studentenwoningen
 • Aantal woningen 218
 • Doelgroep Studenten

Planning

 • Datum van oplevering 2e kwartaal 2019
 • Start van verhuur 24-06-2019
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden