Geen objecten gevonden

Over dit project

Vanuit je studio binnen 5 minuten in de collegezaal van de Universiteit van Wageningen? Campus Plaza biedt 440 studio’s voor studenten en ligt pal naast

de universiteitsgebouwen. Het is hiermee de poort tot de levendige Campus van de WUR die niet alleen overdag maar ook ’s avonds wordt gebruikt door studenten en medewerkers van de universiteit. Campus Plaza heeft daarnaast 1.300 m2 winkelvoorzieningen en horeca

 

De studio's
De studio's op Campus Plaza hebben een woonoppervlakte van 18, 21 of 24 m2 (bekijk de plattegrond voor 18 m221 m2 en 24 m2). Je huurt al een studio vanaf € 320 inclusief verwarming, elektra, water, tv, internet. In dit bedrag is de huurtoeslag die je vanaf 18 jaar kunt aanvragen in mindering gebracht.

 

Wil je hier wonen in een gemeubileerde woning?
60 gemeubileerde woningen voor gasten, studenten en medewerkers van de universiteit.

Gun uw gasten alle vrijheid in een gemeubileerde studio op een unieke locatie: in het hart van Campus Plaza, tussen de studenten en medewerkers van WUR. 10 van de 60 studio’s zijn geschikt voor bewoning door 2 personen. De studio’s zijn te huur voor een verblijfsperiode van 7 dagen tot 3 maanden (verlenging tot maximaal zes maanden mogelijk).

De 60 gestoffeerde en gemeubileerde studio’s hebben diverse woonoppervlaktes. Ze zijn voorzien van alle gemakken. Geïnteresseerd? Boek je studio via www.duwowageningen.nl

Het gebouw en de voorzieningen
Het complex bestaat uit 3 gebouwen: Bronland 4, Bornsesteeg 20 en Plantage 12. Je kunt je fiets inpandig onder het gebouw stallen. Rond het complex zijn parkeerplaatsen.

Er is een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Wassen en drogen is supermakkelijk gemaakt: je laadt online je waskaart op en reserveert online een machine. Je hoeft alleen nog maar je was in de trommel te doen.

Op de begane grond bevindt zich een supermarkt, fastfoodrestaurants, een bakker, een groenteboer en meer!

Ontmoeten
Het binnenterrein is ingericht als gemeenschappelijk gebied voor de bewoners en heeft een groen en glooiend karakter. Er is ruimte voor ontspanning, maar ook voor ‘proeftuinen’ waar eigen 'groene' experimenten kunnen worden uitgevoerd. Het plein wordt voorzien van fraaie bestrating als tegenhanger van de parkachtige Campus. Op het plein worden duurzame thema's gevisualiseerd waarbij studenten en plaatselijke ondernemers betrokken kunnen worden.

 

Duurzaamheid
Bij de plannen voor Campus Plaza speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Een minimale uitstoot van CO2 is het uitgangspunt. De eigen energiebehoefte zal mede worden verkregen door zonnepanelen op de daken van het complex. 32 studio’s krijgen in het keukenblok een GF- (groente-fruit) vermaler. DUWO draagt een deel van de kosten van elke kuub gebruikt gas af om ergens op de wereld een boom te laten planten ter compensatie van dit verbruik.


Algemeen

  • Plaats WAGENINGEN

Kenmerken

  • Woningtype Studentenwoningen