Vul je woonwensen in, maak kans op een waardebon van 100 euro

15-03-2017

Als student wil je prettig en betaalbaar wonen, liefst in de buurt van zowel studievoorzieningen als uitgaansgelegenheden in de stad waar je studeert. Als je op kamers wilt in je studiestad krijg je vaak te maken met wachttijden, hoge huren en (te) kleine kamers op plekken waar je eigenlijk niet wilt wonen. De studentenhuisvesters van Kences doen daar wat aan. Zij gaan betaalbare studentenkamers bouwen op plekken waar je wel wilt wonen en houden daarbij rekening met jouw woonwensen.

Onderzoek
Om er achter te komen hoeveel studenten er de komende jaren waar gaan studeren en hoe deze studenten willen wonen, doen we onderzoek. Dit onderzoek wordt gehouden in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken, hogescholen en universiteiten. Als je echt iets wilt veranderen aan de huisvesting voor studenten, doe dan via je computer of smartphone mee met dit onderzoek.

Meedoen
Klik hier om de vragenlijst te openen.
Je kunt de vragenlijst ook invullen via je smartphone!

Je maakt kans op een waardebon van 100 euro.

Wat wordt er met je antwoorden gedaan?
De resultaten van het woonwensenonderzoek worden samen met gegevens uit andere bronnen verwerkt in de monitor studentenhuisvesting. Door deze monitor weten we hoeveel studenten er de komende jaren in de studentensteden komen wonen en vooral ook hóe zij willen wonen. Deze kennis gebruiken we om het benodigde aantal en het type studentenwoningen per studentenstad te bepalen en de bouwplannen hierop aan te passen voor de komende jaren.

Hoe blijf ik op de hoogte van de resultaten?
Na de zomer zullen resultaten beschikbaar komen op de website www.wonenalsstudent.nl.

 
Deel deze pagina