VBU zoekt per direct een secretaris/vice-voorzitter

01-05-2018

Ben jij op zoek naar bestuurservaring? Dan is Vereniging Bewoners Uilenstede misschien wel op zoek naar jou om de functie van secretaris/vice-voorzitter per direct in het bestuur in te nemen.

Je functioneert als rechterhand van de voorzitter, notuleert tijdens de bestuursvergadering en bent het aanspreekpunt van de vereniging. Je bent in staat het overzicht te behouden en zorgt dat de administratie op orde is. Je neemt graag verantwoordelijkheden op je en kan zelfstandig en op eigen initiatief aan het werk gaan.

Verder ondersteun je de voorzitter waar nodig en je denkt actief mee met de vereniging. Je bent betrokken bij de campus en de bewoners en ziet mogelijkheden voor innovatie, vooruitgang en verbetering. Om dit te bereiken kijk je kritisch naar het beleid o.a. van DUWO en de gemeente Amstelveen en durf je het gesprek met deze en andere partijen aan te gaan.

Voor de volledige vacature, zie https://vbu.nl/vacatures/. Stuur zo snel mogelijk een mailtje met je CV + motivatie en wie weet ben jij wel de persoon die we zoeken!

 
Deel deze pagina