Vacature: Technisch beheerder vestiging Amsterdam, m/v (36 uur)

04-12-2017

Heeft woningbouw geen geheimen voor jou?

Voor de afdeling Technisch en Sociaal Beheer (Amsterdam) zoeken we een innovatieve

Technisch beheerder m/v (36 uur)

Wat ga je doen?
Als technisch beheerder ben je hét aanspreekpunt voor alle technische zaken die spelen binnen het rayon. Wat doe je op een dag? Je maakt onderhoudsstaten op van woningen en je houdt toezicht op onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kom je in aanraking met de meest uiteenlopende onderwerpen: van een nieuw lampje indraaien of opgeleverde werkzaamheden controleren, tot (illegale) onderhuur en ontruimingen. Je bent een echte alleskunner.

Uiteraard denk je na over hoe processen en werkzaamheden binnen je vakgebied beter kunnen en deel je dit op een constructieve manier intern. Je input wordt gevraagd en is gewenst.

DUWO’s visitekaartje naar de studenten toe ben jij en net zo makkelijk spreek je onze studenten aan op orde en netheid in en om de woongebouwen. Kortom, je bemoeit je met alles wat binnen jouw wooneenheden speelt.

Hoe ga je dat doen?
Om deze veelzijdige rol goed uit te kunnen voeren, beschik je over enkele kernkwaliteiten. Je bent technisch analytisch en detaillistisch, waardoor je de panden in het rayon op mankementen kunt controleren. Daarnaast ben je projectmatig sterk zodat je het overzicht behoudt over je woongebouwen en weet wanneer je welke partij moet inzetten voor het uitvoeren van klussen en onderhoudswerkzaamheden.

Met jouw social skills, ben je op de wooncomplexen de ogen en oren van DUWO. Samen met de sociaal beheerder ben je verantwoordelijk voor het signaleren van uiteenlopende sociale beheerproblemen, zoals: leegstand, (illegale) onderhuur, ontruimingen en huurbezwaarschriften.

Natuurlijk ben je communicatief sterk en spreek je zowel Nederlands als Engels, omdat je in je dagelijkse werk met Nederlandse én buitenlandse studenten te maken krijgt.

Team Beheer?
Samen bereik je meer; het team Beheer is een collegiaal en informeel team, maar -net zo belangrijk- het is ook een plek waar je de mogelijkheid krijgt om er samen met je teamleider voor te zorgen dat Beheer met het beste inzicht en ondersteuning klaarstaat voor de studenten.

Wat vragen wij?

  • 3-5 jaar relevante werkervaring met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in een technisch richting zoals Bouwkunde;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt bewezen zelfstandig te werken met een oog voor innovatie;
  • Een flinke dosis enthousiasme;
  • Nederlands en Engels is uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent kunt prima overweg met MS Office (Outlook, Word en Excel);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Natuurlijk bieden wij deze leuke functie met veel verantwoordelijkheid en een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Vanzelfsprekend kun je je blijven ontwikkelen in je vak, want elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

En natuurlijk ontvang je een prima salaris (schaal F CAO voor Woondiensten minimaal € 2.414 en maximaal € 3.174).

Solliciteren?
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Arwen Offenberg, Recruitment DUWO, 088-2353896.

Je motivatie met CV kun je tot uiterlijk 31 januari a.s. mailen naar sollicitatieduwonl.

 

 

 
Deel deze pagina