Vacature: technisch beheerder - Delft

14-05-2018

Vind jij het ook belangrijk om studeren op kamers voor iedereen toegankelijk te maken en te houden? Kom dan bij DUWO werken en solliciteer direct online! Wij zijn op zoek naar een technisch beheerder in Delft.

Technisch beheerder – 32 – 36 uur -  Delft

Werk mee aan onze ambitie om studeren op kamers voor iedereen toegankelijk te maken en te houden! DUWO zoekt een zelfstandige en gedreven Technisch Beheerder die onze klanten zo prettig en goed mogelijk helpt aan de juiste oplossing!

‘Zoveel mogelijk studenten uit binnen- en buitenland onderdak bieden, met betaalbare woningen die aan alle hedendaagse eisen voldoen; dat is waar het bij DUWO om gaat.” - Heleen de Vreese (Bestuurder DUWO)

Het verhaal bij DUWO – dit ga jij doen

De afdeling Beheer is jouw natuurlijke habitat; jij bent de specialist in jouw vakgebied en maakt onderdeel uit van de afdeling die verantwoordelijk is voor het te woord staan van onze klanten die technische vragen en opmerkingen hebben omtrent wonen via DUWO.

Als Technisch Beheerder ben je ons visitekaartje voor onze studenten. Je bent een echte alleskunner. Je maakt de onderhoudsstaat op van de woningen en je houdt toezicht op de onderhoudswerkzaamheden, maar net zo gemakkelijk spreek je onze studenten aan op orde en netheid in en om de woongebouwen.

Je komt dagelijks in aanraking met de meest uiteenlopende onderwerpen, van het indraaien van een nieuw lampje, het controleren van de opgeleverde werkzaamheden tot (illegale) onderhuur en ontruimingen. Kortom met alles wat binnen jouw wooneenheden speelt.

Ook werk je mee en lever je specialistische bijdragen aan werk- en projectgroepen buiten onze afdeling. Ons doel: het succesvol positioneren van ons merk als de nummer één binnen de Nederlandse Studentenhuisvesting.

Enkele andere taken zijn:

· Dagelijks ben jij op de wooncomplexen waar je verantwoordelijk bent voor het gehele technische beheer van jouw rayon. Je hebt hierdoor contact met jouw leveranciers, aannemers en technische dienstverleners waarbij je de verbindende factor bent.

· Wanneer nieuwe studenten de woningen betrekken, ben je verantwoordelijk voor de welkomstgesprekken. Hierbij ben jij het gezicht van DUWO en kijk je gelijk even in de woning rond om te controleren of alles naar afspraak is opgeleverd.

· Je controleert de geleverde diensten van de aannemers en overige partijen op kwaliteit, kosten en afgesproken tijdspad. Je neemt verantwoordelijkheid voor het beheersen van meerwerk en maakt afspraken over prijzen en dienstverlening waar nodig.

· Ook zorg je voor een optimale woonbeleving van onze klanten door het nagaan van de schoonmaakdienst en het (preventief) niet geplande onderhoud in kaart te brengen. Je fungeert hierbij als eerste aanspreekpunt voor alle partijen.

Zijn wij een match?

Onze mensen zijn onze ambassadeurs en werken vol passie voor onze studenten. Jij bent dan ook assertief en weet hoe je jouw stempel drukt op DUWO. Door jouw inzet en input werken we elke dag nog effectiever en efficiënter.

Secuur en gefocust op details? Projectmatig, oplossingsgericht en pragmatisch? Eigenschappen die onderdeel zijn van je DUWO DNA. Binnen jouw vakgebied streef je ernaar om ‘de specialist’ te zijn; een ambitie die aansluit bij onze cultuur.

Jouw achtergrond:

· Je hebt een mbo-/ hbo-opleiding afgerond die in het teken staat van facility management of bouwkunde.

· Je beschikt over 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.

· Je bent communicatief zeer vaardig, enthousiast, technisch onderlegd, ICT handig, zelfstandig en ondernemend.

· Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en in geschrift.

Werken bij DUWO: ons aanbod

Om zelfstandig op kamers wonen voor onze studenten mogelijk te maken, hebben wij gepassioneerde en energieke mensen nodig. Mensen geven ons bedrijf betekenis. Onze studenten en onze medewerkers. We blijven dicht bij de student en hebben daarom in onze wooncomplexen onze kantoren gevestigd. Zo zijn we te vinden in de monumentale panden in Delft en Leiden, kan je ons vinden in de woontoren bij de Haagse Hogeschool in Den Haag en zijn we onderdeel van Uilenstede in Amstelveen. Geïnteresseerd?

Dit bieden wij je:

·         Een mooi salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding. Deze functie is ingedeeld in schaal F: € 2.540,- - € 3.174,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

·         Een warm team met enthousiaste collega’s.

·         Veel groeipotentie waarbij we ook naar horizontale doorgroei kijken.

Ambieer jij een loopbaan bij DUWO en herken jij je in onze filosofie?

Sluit je dan aan bij DUWO! Wij maken graag kennis met je: stuur je cv en uitgebreide motivatiebrief via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Arwen Offenberg (Recruitment Specialist). Sluitingsdatum van deze vacature: 28 juni 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Deel deze pagina