Vacature: teamleider Beheer in Amsterdam

07-02-2017

Voor onze vestiging Amsterdam zoeken een teamleider Beheer (m/v), 36 uur per week (fulltime).

Functie
Als teamleider Beheer geef je leiding aan het team Beheer (16 medewerkers) van de vestiging Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het beheer op sociaal en technisch gebied en de organisatie hiervan binnen de vestiging Amsterdam. Je levert een functiegebonden bijdrage aan het relatiebeheer van de vestiging en bent lid van het managementteam. De teamleiders Beheer van de verschillende vestigingen werken samen aan het algemene beheerbeleid van DUWO.

Profiel
Je bent een bekwame teamleider met een aantal jaren relevante werkervaring. Je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en hebt kennis van of affiniteit met beleidsprocessen en techniek vanuit een beheerperspectief. We zijn op zoek naar iemand die het beste uit de mensen weet te halen. Gezien de samenstelling van de competenties binnen DUWO is ervaring in een commerciële dienstverlenende omgeving een pré.
We verwachten een flexibele houding die maakt dat je in en buiten de organisatie goede relaties kunt opbouwen en onderhouden. Je bent pragmatisch, steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt snel voor tastbare resultaten. Je bent in staat op basis van een gedegen analyse praktische voorstellen te doen voor aanpassingen van werkwijzen, processen en beleid binnen de speelruimte van je takenpakket. Daarnaast heb je het vermogen bedrijfsbreed mee te denken.

Salaris
Een inspirerende fulltime functie (36 uur per week) met genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen. Een informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Jouw salaris zal volgens de CAO Woondiensten, schaal J, minimaal € 3.384 tot maximaal € 4.572 bedragen. Daarnaast ontvang je een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt via het Woondiensten Cafetaria Systeem jouw eigen op maat gesneden arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen. Ook kun je je blijven ontwikkelen in je vak, want elk jaar kun je gebruik maken van een ruim persoonlijk ontwikkelingsbudget. En we houden van een feestje! Op ons gezellige kantoor in Amsterdam organiseren we regelmatig borrels en leuke teamactiviteiten.

Jouw reactie op onze vacature
Wil je direct solliciteren, mail dan je sollicitatie met CV naar Philipe van Hezik, info@vanhezikenpartners.nl. Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie: 06-4349 5666.

Over DUWO
Bij DUWO draait alles om studentenhuisvesting voor Nederlandse en internationale studenten. We zijn erin gespecialiseerd en zetten ons permanent in om de kamernood onder studenten te helpen oplossen. In de regio Amsterdam en in Delft, Den Haag, Deventer, Leiden en Wageningen verhuren we ruim 31.000 kamers en woningen en zijn daarmee marktleider in de sector. DUWO bouwt door: de komende jaren komen er nog duizenden woningen bij.

Door alle nieuwbouwprojecten, onze jonge doelgroep met een relatief korte woonduur én onze wens om de kamernood op te lossen is DUWO een dynamische werkomgeving. Een dynamiek die vraagt om ondernemerschap en doorlopend vernieuwen. Daarom staan ontwikkeling en innovatie bovenaan onze agenda. Via het huurdersportaal kunnen huurders vrijwel al hun zaken met DUWO online regelen. Zo kon in 2015 92% van de nieuwe huurders zijn contract online ondertekenen. Het resultaat van een innovatief project waar we trots op zijn! 

 
Deel deze pagina