Vacature Sociaal Beheerder Amstelveen

07-08-2018

Bouw jij mee aan onze studentenhuisvestings-ambitie als Sociaal Beheerder? Maak jij studeren op kamers voor iedereen mogelijk? Kom bij ons werken: solliciteer direct online.

Sociaal Beheerder 36 uur - Amstelveen

Bouw jij mee aan onze ambitie om studeren op kamers voor iedereen toegankelijk te maken en te houden? DUWO zoekt een authentieke en gedreven Sociaal Beheerder die ons bedrijf wil innoveren en in de spotlight zal zetten!

‘Zoveel mogelijk studenten uit binnen- en buitenland onderdak bieden, met betaalbare woningen die aan alle hedendaagse eisen voldoen; dat is waar het DUWO om gaat.”
- Heleen de Vreese (Bestuurder DUWO)

 

Het verhaal bij DUWO – dit ga jij doen

De afdeling Sociaal Beheer in Amstelveen is jouw natuurlijke habitat; jij bent de specialist in jouw vakgebied en maakt onderdeel uit van dé afdeling die verantwoordelijk is voor alle klanten van DUWO in Amstelveen, op het gebied van sociale,- VvE,- verkoop,- en deels juridische zaken.

Als sociaal beheerder ben jij hét aanspreekpunt voor alle niet technische zaken die spelen binnen jouw rayon. Wat doe je op een dag? Je draagt zorg voor een snelle en effectieve afhandeling van alle problemen op het gebied van wonen voor onze studenten. Denk aan het bevorderen van de tevredenheid van studenten over hun leefomgeving. Dit doe je door intensief contact met de bewoners te onderhouden, maar ook met diverse externe partijen zoals; de gemeente, wijkagent, onderwijsinstellingen en welzijnsorganisaties. Je bouwt aan een groot netwerk. Daarnaast zal je ingrijpen bij overlast, bemiddelen bij burenruzies, fraude aanpakken, zoals (illegale) onderhuur. Je bent een echte alleskunner!

Je levert input op de beleidsvorming op het gebied van beheer en dat deel je met ons op constructieve en pragmatisch wijze.

Omdat je DUWO en haar klanten vertegenwoordigt in externe overleggen en in het bestuur van VvE’s is het regelmatig nodig ’s avonds te werken. We verwachten van jou hierin de nodige flexibiliteit.

Ons doel: het succesvol positioneren van ons merk als de nummer 1 binnen de Nederlandse Studentenhuisvesting.

 

Enkele andere taken zijn:

 • Dagelijks ben je in contact met onze klanten, de studenten. Je beantwoordt hun vragen en ondersteun hen bij alle eventuele problematiek omtrent wonen. Dit doe je via de telefoon, e-mail en in persoonlijke gesprekken. Daarnaast zorg je ook voor nieuwsbrieven en andere informatie e-mails.
 • Je werkt nauw samen met de Technisch Beheerders, je collega’s die veel op de complexen aanwezig zijn, en acteert wanneer zij signaleren dat er overlast is.
 • Je bent specialist en vraagbaak voor onze klanten wat betreft huurachterstanden, eventuele burenruzies, tevredenheid omtrent wonen in onze complexen en staat garant voor een integere communicatie die fair en helder is.
 • Ook signaleer je verbetermogelijkheden binnen de administratieve organisatie en alles gerelateerd aan sociaal beheer. Je ontwikkelt en implementeert sociaal beheer standaarden, werkmethoden en deelt je mening met je team.

Zijn wij een match?

Onze mensen zijn onze ambassadeurs en werken vol passie voor onze studenten. Jij bent assertief en weet hoe je jouw stempel drukt op DUWO. Door jouw inzet en input werken we elke dag nog effectiever en efficiënter, waarbij de klantbeleving centraal staat.

Empathisch en oplossingsgericht? Projectmatig sterk, sociaal en pragmatisch? Eigenschappen die onderdeel zijn van je DUWO DNA. Binnen jouw vakgebied streef je ernaar om ‘de specialist’ te zijn; een ambitie die aansluit bij onze cultuur.

Jouw achtergrond:

 • Je beschikt over 3-5 jaar relevante werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding in bijvoorbeeld de richting Sociaal Juridische dienstverlening, Rechten of Onroerend goed management;
 • Jij bent iemand die overzicht houdt, goed kan organiseren en prioriteren, beschikt over een grote dosis lef en bent zeer servicegerichtheid, onderzoekend en nieuwsgierig van karakter;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en in geschrift;
 • Ervaring met VvE Beheer is een pré.

Werken bij DUWO: ons aanbod

Om zelfstandig op kamers wonen voor onze studenten mogelijk te maken, hebben wij gepassioneerde en energieke mensen nodig. Mensen geven ons bedrijf betekenis. Onze studenten en onze medewerkers. We blijven dicht bij de student en hebben daarom in onze wooncomplexen onze kantoren gevestigd. Zo zijn we te vinden in de monumentale panden in Delft en Leiden, kan je ons vinden in de woontoren bij de Haagse Hogeschool in Den Haag en zijn we onderdeel van Uilenstede in Amstelveen. Geïnteresseerd?

Dit bieden wij je:

 • Een mooi salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding. Deze functie is ingedeeld in schaal H: € 2.836 - € 3.685,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Een warm team met enthousiaste collega’s
 • Een kantoor op locatie Uilenstede in Amstelveen
 • Veel groeipotentie waarbij we ook naar horizontale doorgroei kijken

Ambieer jij een loopbaan bij DUWO en herken jij je in onze filosofie?

Sluit je dan aan bij ons prachtige bedrijf! Wij maken graag kennis met je: stuur je reactie met CV en een beknopte sollicitatiebrief t.a.v. Arwen Offenberg naar mailbox: sollicitatie@duwo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Deel deze pagina