ROOM! Het nieuwe platform voor studentenkamers

10-11-2017

De woningmarkt voor studenten kan een jungle zijn. Ben jij klaar met schimmige sites, vreemde voorwaarden en rammelende huurcontracten? Zoek dan op ROOM en vind altijd snel, gemakkelijk, veilig en eerlijk jouw nieuwe stek.

Op 1 januari 2018 gaat ROOM live, het nieuwe landelijk aanbodplatform van studentenkamers en -woningen. ROOM wordt ontwikkeld door studentenhuisvester DUWO en softwarebedrijf ZIG Websoftware. We gaan in januari van start met het aanbod van DUWO in regio Amsterdam, Leiden, Delft, Den Haag Wageningen en Deventer, maar ROOM moet dé plek worden waar studenten kamers in heel Nederland kunnen vinden. 

Tot nu toe biedt DUWO de kamers in Amsterdam aan via Studentenwoningweb. Aan het eind van dit jaar stapt DUWO over naar ROOM. De studenten die als woningzoekende ingeschreven staan op Studentenwoningweb worden automatisch ook (gratis) ingeschreven bij ROOM; ze hebben hierover de afgelopen week een bericht gekregen.

Nieuwsgierig en wil je op de hoogte blijven? Neem alvast een kijkje op de tijdelijke landingspage. Hier kun je je aanmelden voor meer nieuws: ROOM

 
Deel deze pagina