Reageer: je eigen studio in de TU-wijk in Delft

21-04-2017

Wil je je eigen betaalbare studio in Delft, in het hart van de TU-wijk? Naast je faculteit wonen en dus later je bed uit? Dat kan bij DUWO. Reageer op onze advertenties voor één van de 442 zelfstandige studentenstudio’s van 21,4 of 26,8 m2 aan de Stieltjesweg. Je hebt een eigen keuken, douche en toilet. De huurprijs is vanaf 289 euro per maand. Dat is na aftrek van huurtoeslag* (voor het overgrote deel van de studio's mogelijk vanaf 18 jaar, voor de resterende studio's vanaf 23 jaar) en inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (o.a. elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)).   Je kunt al voor het nieuwe studiejaar je studio in: we geven half juli 2017 de sleutels uit. Op dinsdag 25 april verschijnen de aanbiedingsadvertenties op DUWO.nl.

Wil je hier wonen?
Vanaf dinsdag 25 april t/m dinsdag 2 mei 8.00 worden de studio’s aangeboden via het Aanbod van DUWO. (Je hebt een week om te reageren.)
Je inschrijfduur bepaalt je positie op de kandidatenlijst. Heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in bij DUWO.

Je kunt alleen reageren als je een (aankomend) voltijdstudent of PhD’er bent in de regio Haaglanden of Leiden.

Meer informatie
Houd de informatiepagina van Stieltjesweg in de gaten: zodra we meer informatie hebben, plaatsen we het daar.

*Dit is de maximale huurtoeslag. Hoeveel huurtoeslag je krijgt is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Maak een proefberekening op de website Toeslagen.

 
Deel deze pagina