Communicatie Stagiair(e) 16-36 uur - Delft

31-05-2018

Bouw jij mee aan onze studentenhuisvestings-ambitie als Communicatie Stagiair(e)? Maak jij studeren op kamers voor iedereen mogelijk? Kom bij ons stage lopen: solliciteer direct.

Bouw jij mee aan onze ambitie om studeren op kamers voor iedereen toegankelijk te maken en te houden? DUWO zoekt een zelfstandige en creatieve Communicatie Stagiair(e) die met aansprekende en creatieve content invulling geeft aan ‘de tijd van je leven’ voor onze studenten. Ook draag jij bij aan het vergroten van bewust omgaan met duurzaamheid door onze studenten.

Het verhaal bij DUWO – dit ga jij doen

Jij bent de specialist op jouw vakgebied en maakt onderdeel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de branding van DUWO. Als communicatie stagiair(e) werk je op de afdeling Communicatie voor de gehele organisatie, maar ligt je focus op online. Digitale content genereer je op innovatieve, sprankelende en de doelgroep aansprekende manier waarbij je beeld, tekst, geluid, en alle andere mogelijkheden enthousiasmerend overbrengt op onze site en op onze social media kanalen.

Jij bepaalt; pakkende tekst? Beeld? Video? It’s up to you!

Tijdens je stage zal jij de branding voor de Student Energy Race, in het kort de SER, zelfstandig oppakken. Alle content, ook hier veel online, zijn jouw verantwoordelijkheid. Jij krijgt alle vrijheid om hier jouw stempel op te drukken. Durf jij dit project aan?

Wat houdt de race in? De SER is een competitie tussen studentenhuizen in heel Nederland en daarom ga je op pad met één van onze medewerkers om overal verhaal op te halen. De studentenhuizen strijden onderling om zo energiebesparend mogelijk te zijn. Kan het nog groener? Kan het nog goedkoper? Wie heeft de laagste energierekening? Scoor!

De SER loopt van 1 november 2018 tot 1 april 2019.

Kortom, genoeg leuke projecten om je op te kunnen richten tijdens jouw stage!

Enkele andere taken zijn:

·       Genereren pakkende teksten, meme’s, instastories, facebookposts, etc. 

·       Ondersteunen van de afdeling Communicatie bij alle andere uitingen voor intern en extern.

·       Na interne afstemming coördineren, dan wel generen van beeld en video materiaal.

·       Mee denken en mee schrijven voor ons intranet.

·       Alle voorkomende overige werkzaamheden die jij als onze stagiair(e) naar je toe trekt en van toegevoegde waarde bent.

Zijn wij een match?

Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs en werken vol passie voor onze studenten. Jij bent dan ook assertief en weet hoe je jouw stempel drukt op DUWO. Door jouw inzet en input werken we elke dag nog effectiever en efficiënter.

Hands on en empatisch? Klantgericht, oplossingsgericht en pragmatisch? Eigenschappen die onderdeel zijn van je DUWO DNA. Binnen jouw vakgebied streef je ernaar om ‘de specialist’ te zijn; een ambitie die aansluit bij onze cultuur.

Jouw achtergrond:

·        Je doet een praktische HBO opleiding gericht op generen van online content.

·        Je beschikt over een grote dosis grafische creativiteit, je bent uiteraard handig met grafische en video editing programma’s en je hebt interesse in content marketing (tekst, beeld, video).

·        Interesse in SEO en SEA en social media.

·        Je bent communicatief vaardig, pro actief, zelfstandig, pienter en sociaal.

·        Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en in geschrift.

·        Het is superhandig wanneer je een autorijbewijs hebt.

Werken bij DUWO: ons aanbod

Om zelfstandig op kamers wonen voor onze studenten mogelijk te maken, hebben wij gepassioneerde en energieke mensen nodig. Mensen geven ons bedrijf betekenis. We blijven dicht bij de student, ook met onze kantoren. Zo zijn we te vinden in hartje Delft en Leiden, kan je ons vinden in de woontoren bij de Haagse Hogeschool in Den Haag en zijn we onderdeel van Uilenstede in Amstelveen. Geïnteresseerd?

Dit bieden wij je:

·       Een stagevergoeding afhankelijk van je opleiding.

·       Een warm team met enthousiaste collega’s

·       De mogelijkheid om je stage te combineren met je opleiding (stage kan tussen de 2-5 dagen per week ingevuld worden)

Ambieer jij een loopbaan bij DUWO en herken jij je in onze filosofie?

Reageer direct en stuur je reactie met CV en een beknopte sollicitatiebrief t.a.v. Arwen Offenberg naar de mailbox: sollicitatie@duwo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Deel deze pagina