Ben jij de stagiair hbo Communicatie die we zoeken?

29-09-2017

Wil je een geweldige en leerzame stagetijd? Heb je wat met duurzaam en zie je het zitten om collega-studenten te helpen duurzamer te wonen? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken want: we zoeken een stagiair die de Student Energy Race komt versterken.

Alweer voor de zesde keer staat het stookseizoen van studenten die in Delft, Leiden, Deventer en Den Haag wonen in het teken van de Student Energy Race (SER). Een initiatief van studentenhuisvester DUWO, een woningcorporatie die 31.000 studenten huisvest, en SME advies, een communicatie- en adviesbureau op het gebied van duurzaamheid.
Dit jaar sluiten vier nieuwe studentenhuisvesters aan en doen ook studenten uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen mee. De SER loopt van 1 november 2017 tot 1 april 2018. De SER begeleidt de deelnemende panden om zoveel mogelijk energie (gas en elektra) te besparen. Dat doen we met onder andere workshops,  tips en tricks, mails enz. Voor de communicatie met de studenten en pers en dergelijke, maken we volop gebruik van social media. 

KOM JIJ ONS HELPEN DE COMMUNICATIE ROND DE SER EEN BOOST TE GEVEN? 

De stage duurt ongeveer 6 maanden, van november 2016 t/m maart 2017. Het grootste deel van de uren zul je actief zijn vanuit de DUWO-vestiging Leiden of Delft. De vergoeding is conform de stagevergoeding zoals deze bij DUWO wordt gehanteerd (€ 100 euro per maand). 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 088-235 38 96, vraag naar Sander Hooglugt. Of kijk op https://www.facebook.com/StudentEnergyRace/. Direct solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar communicatieduwonl

P.S.: WE HEBBEN OOK PLAATS VOOR ALGEMENE STAGIAIRS COMMUNICATIE 

Leuk en leerzaam, vooral als je ons wilt helpen met communiceren met meer beeld i.p.v. tekst. Bel 088-235 38 96 als je geïnteresseerd bent en vraag naar Annemiek de Rooij. Of solliciteer direct: stuur je motivatie en cv naar communicatieduwonl.

 
Deel deze pagina