Geen objecten gevonden

Medior Communicatie Adviseur

Beeld, taal, advies en projecten

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor een Medior Communicatie Adviseur in Delft (32-36 uur)

 

Waarom DUWO?

Met de student als klant werken circa 200 DUWO-medewerkers elke dag aan een belangrijke stap in het leven van deze jongeren: uit huis wonen. En met een tekort aan woningen is dat een grote uitdaging. Als stichting hebben we een maatschappelijke taak om dit tekort terug te dringen en zetten we ons dagelijks in voor het verzorgen van voldoende woningen, waarin het fijn wonen is. Daarnaast zitten onze klanten in een bijzondere en spannende levensfase en verwachten ze veel van ons. Om de studententijd te faciliteren is klanttevredenheid ons belangrijkste speerpunt en willen we binnen corporatieland vooroplopen in de digitale klantbeleving.

De circa 34.000 DUWO-woonruimten, soms op hele unieke locaties, zijn heel erg divers en kennen veel verhuisbewegingen. Dit brengt in combinatie met een grote verduurzamingsopgave van onze portefeuille een grote dynamiek binnen ons bedrijf.

DUWO is weliswaar een non-profit organisatie, maar het resultaat telt wel bij ons. Daarom hebben medewerkers van DUWO veel vrijheid om hun werk naar eigen inzicht uit te voeren, de samenwerking met collega's van andere afdelingen en vestigingen actief op te zoeken en Best Practices met elkaar te delen.  Binnen DUWO heerst een informele en open werksfeer, met mogelijkheden om de work-life balans goed in te richten.

Wat ga jij doen?
In deze rol werk je als allrounder samen met je collega’s van het communicatieteam aan het ontwikkelen en verbeteren van de communicatie van DUWO met haar klanten en stakeholders. Je adviseert collega’s gevraagd en ongevraagd over communicatieproducten, bent de accounthouder voor één van de vestigingen en helpt hen bij regionale communicatievraagstukken. Je inspireert en enthousiasmeert met visie en een duidelijke mening.

Je treedt zelfstandig op als projectmanager bij diverse projecten, zoals evenementen en externe en interne campagnes . Je bewaakt onze huisstijl, je schrijft en redigeert teksten en je draagt bij aan het verder ontwikkelen van onze online kanalen. Daarbij kun je natuurlijk altijd rekenen op de hulp van je teamleden.

Jij?

Jij hebt passie voor communicatie en wilt je verder ontwikkelen als professional en adviseur. Je houdt van werken in teamverband en kunt goed plannen en organiseren. Je wilt collega’s inspireren en van hen leren. Je vindt het een uitdaging om in de komende jaren op deze wijze een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van DUWO, de afdeling en het team.

Je bent een communicatie specialist met een afgeronde hbo opleiding, bijv. richting journalistiek of communicatie. Je herkent bovenstaande taken en verantwoordelijkheden.

Vanzelfsprekend ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van communicatie en heb jij ideeën hoe deze voor DUWO te laten werken.

Kennis van (studenten)huisvesting is een pre maar zeker geen must.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige functie waar je jouw expertise kunt inzetten. Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal H. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 3.327,- en maximaal € 4.230,- bruto per maand.
 

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frans-Pieter de Jong via 088-2353896. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar sollicitatie@duwo.nl.