Geen objecten gevonden

Medewerker vestigingssecretariaat Delft

Klantegerichtheid, 'regel ik'- mentaliteit en afwisseling

De rode draad in onze vacature Medewerker Vestigingssecretariaat in Delft (20 uur)

Student zijn. Ken je de verhalen, of weet je nog? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.
 

Wat ga je doen?
Jij ontvangt in een prachtig oud pand aan de receptie onze bezoekers. Dat kunnen studenten zijn, maar ook afspraken voor onze bestuurders of overige collega’s. Door jouw enthousiasme en hartelijkheid voelt iedereen zich direct welkom. Natuurlijk doe je meer dan dat. Je zorgt voor de verzending van allerhande brieven, je hebt verschillende facilitaire zaken (zoals het netjes houden van de ontvangsthal en het bestellen van kantoorartikelen), je voert diverse secretariële en administratieve taken uit (zoals vergaderingen voorbereiden en notuleren en het bijhouden van de agenda van de vestigingsdirecteur) en assisteert bij de organisatie en uitvoering van vestigingsgebonden activiteiten.

Jij?
Jij houdt van afwisseling. Gastvrijheid is jouw middle name, je kunt goed luisteren en bent sterk in details. Op elke vraag weet jij het antwoord wel of in ieder geval waar je het kunt verkrijgen. Ook ben je handig met verschillende systemen. Mensen kennen jou als accuraat, snel en opmerkzaam. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Hotelschool, Toerisme of Hospitality-, Facility Management;
  • pro actief bent en altijd streeft naar kwaliteit
  • zowel mondeling als schriftelijke goed communiceert in het Nederlands en Engels.
  • beschikbaar bent op maandag (hele dag), dinsdagochtend en vrijdag (hele dag)
  • Zo snel mogelijk kunt starten
  • Interesse hebt om onderdeel te worden van onze BHV-organisatie (een BHV-diploma strekt tot aanbeveling)

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.691,- en maximaal € 3.286,- bruto per maand op fulltimebasis (salaris per 1 januari 2023).

Informatie en solliciteren
Om te solliciteren of om meer informatie te ontvangen over de functie kun je contact opnemen met Ruben Jonkers, recruiter, bereikbaar via 088-2353896 of via sollicitatieduwonl