Medewerker Verhuur & Informatie Leiden

Administratieve systemen, studenten en variatie

De rode draad in onze vacature Medewerker Verhuur & Informatie I in Leiden (32 - 36 uur)

 

Studeren, een belangrijke fase in je leven. Nieuw verworven vrijheden, jezelf en anderen ontdekken. Grenzen opzoeken en kennis vergaren, en dat alles in een DUWO woning.

Wat ga je doen?
Het visitekaartje zijn van DUWO! En van onze vestiging in Leiden natuurlijk, tussen de studenten. Je bent het directe aanspreekpunt voor hen; onze klanten. Je werkt volgens een rooster in een 2-tal diensten. Een  dienst achter de balie om studenten face to face te woord te staan of een dienst achter je PC om digitale contactformulieren te beantwoorden. De vragen waar je aan moet denken? Een klacht over het zoveelste feestje van de buren, een probleem waar niet direct een oplossing voor is, of een juridische of financiële vraag. Eigenlijk alles wat je als student tegen kunt komen, waar je niet je moeder voor belt. De vragen komen van Nederlandse en internationale studenten. Je schakelt dus veel tussen Nederlands en Engels. Je bent een van onze allesweters die onze procedures, voorwaarden en alle wet- en regelgeving kent. Natuurlijk kost dat tijd. De kennis die je nodig hebt, is veel én heel divers. Wij zorgen voor een goed inwerktraject en je zult vooral veel leren door het te doen en zelf uit te zoeken.

Jij?
Je bent service- en klantgericht en communiceert open en eerlijk. Je bent een echte teamspeler; sámen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de studietijd van onze huurders. Je werkt makkelijk met administratieve systemen, overzicht hebben en houden doe je van nature en je staat bekend als een pietje precies. Je komt tot leven als je veel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden, vragen en kennis. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Hotelschool, Toerisme of Hospitality,- Facility Management;
  • minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare rol of ervaring in de horeca;
  • zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget en jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.628,- en maximaal € 3.127,- bruto per maand op fulltimebasis.

Informatie en solliciteren
Om te solliciteren of om meer informatie te ontvangen over de functie kun je contact opnemen met Inez Stiekema (Recruiter) via sollicitatieduwonl