Geen objecten gevonden

Medewerker Verhuur & Informatie Leiden

Studenten, communicatie en variatie

Deze combinatie komt samen in onze vacature Medewerker Verhuur & Informatie in Leiden (32 uur)

Student zijn. Ken je de verhalen, of weet je nog? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen. Daar werken wij voor.


DUWO is een sociale woningbouwcorporatie gericht op het huisvesten van studenten uit alle windstreken. Dit doet DUWO door studentenwoningen duurzaam te bouwen, verhuren en te beheren. Woningen waarin elke student zich thuis voelt tegen een betaalbare huurprijs. Het gaat daarbij om zowel grote als kleine studentenflats en -huizen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Deventer en Wageningen. De circa 34.000 DUWO-woonruimten, veelal op unieke locaties, kennen een hoge mutatiegraad (studeren heeft tenslotte een tijdelijk karakter). Deze doelgroep brengt in combinatie met een grote digitaliserings- en verduurzamingsopgave van onze portefeuille een grote dynamiek binnen ons bedrijf.

Wil je werken in een organisatie die zich inzet voor een eerlijk thuis voor elke student? En waar oog is voor diversiteit, ontwikkeling en welzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler! Iemand die een actieve rol vervult in ons team en ondernemend is. Je hebt een opgewekt karakter en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Administratief ben je goed onderlegd en je kunt goed omgaan met verschillende programma’s. Je bent accuraat en je communiceert actief.

Wat ga je doen?
Het visitekaartje zijn van DUWO! En van onze vestiging in Leiden natuurlijk, tussen de studenten. Je bent het directe aanspreekpunt voor onze huurders. Aan de receptie help je huurders die zich melden met vragen of klachten. Je houdt jezelf bezig met administratieve werkzaamheden op het gebied van verhuur en in het bijzonder een aantal financieel administratieve taken. Je schakelt tussen Nederlands en Engels.

Daarnaast zul je ook de collega’s van ons eigen KlantContactCentrum als klant hebben.  Contacten komen vaak via hen binnen en zullen soms bij jou als expert terechtkomen.

Denk bij de uit te voeren werkzaamheden aan het publiceren en verhuren van woningen, specialismen op het gebied van huurincasso, het DUWO University Housing, of het verhuren van onze bedrijfspanden. Je bent één van onze allesweters die onze procedures, voorwaarden en wet- en regelgeving kent. Natuurlijk kost dat tijd. De kennis die je nodig hebt, is veel én heel divers. Wij zorgen voor een goed inwerktraject met een begeleider. Je zult vooral veel leren door als ondernemer zaken gewoon te doen en zelf uit te zoeken.

De aanstelling zal zijn in het team van Verhuur Leiden, maar als de omstandigheden dit vereisen kun je ook ingezet worden in de vestigingen Delft of Den Haag.

Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Hotelschool, Toerisme of Hospitality- of Facility Management;
  • minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare rol;
  • zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en Engels;
  • op korte termijn kunt starten;
  • 4 dagen per week beschikbaar bent, waarbij er in overleg 1 dag thuis gewerkt kan worden.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie in een dynamische organisatie met veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Binnen je functie heb je veel verantwoordelijkheid en krijg je ruimte om te creëren.

  • Je eerste contract is voor een jaar. Na dit jaar hopen we dat we nog een lange samenwerking tegemoet kunnen zien;
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden;
  • Elk jaar krijg je een persoonlijk scholings- en ontwikkelingsbudget;
  • We bieden een goede pensioenregeling met een werkgeversbijdrage.
  • De functie is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is het salaris minimaal € 2.691,-- en maximaal € 3.202,-- bruto per maand. Heb je al ervaring opgedaan bij een andere corporatie dan kun je, afhankelijk van ervaring, ingeschaald worden tot maximaal € 3.286,-

Informatie en solliciteren

Ben je razend enthousiast geworden van de functie? Top! Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae graag via sollicitatieduwonl onder vermelding van ‘Medewerker V&I Leiden”. 

Wil je nog even sparren over de functie of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Marcel Louwerse, teamleider Verhuur, via  [email protected].