Geen objecten gevonden

Medewerker Verhuur & Informatie Delft

Studenten, communicatie en variatie

De rode draad in onze vacature Medewerker Verhuur & Informatie in Delft (24 uur)

 

Wie zijn wij?  

DUWO is een sociale woningbouwcorporatie gericht op het huisvesten van studenten uit alle windstreken. Dit doet DUWO door studentenwoningen duurzaam te bouwen, verhuren en te beheren. Woningen waarin elke student zich thuis voelt tegen een betaalbare huurprijs. Het gaat daarbij om zowel grote als kleine studentenflats en -huizen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Haarlem, Deventer en Wageningen. De circa 34.000 DUWO-woonruimten, veelal op unieke locaties, kennen een hoge mutatiegraad (studeren heeft tenslotte een tijdelijk karakter). Deze doelgroep brengt in combinatie met een grote digitaliserings- en verduurzamingsopgave van onze portefeuille een grote dynamiek binnen ons bedrijf.

DUWO bestaat uit een centraal orgaan en vier vestigingen: Leiden, Delft, Den Haag en Amsterdam. De groep ondersteunt de vestigingen met beleid en advies en houdt toezicht op de verslaglegging, bewaakt een uniforme manier van werken en voert centrale activiteiten uit. 

Wil je werken in een organisatie die strijdt voor een eerlijk thuis voor elke student? En waar oog is voor diversiteit, ontwikkeling en welzijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Het visitekaartje zijn van DUWO! En van onze vestiging in Delft natuurlijk, tussen de studenten. Je bent het directe aanspreekpunt voor hen; onze klanten. Je werkt volgens een rooster in een 2-tal diensten. Een dienst achter de balie om studenten face to face te woord te staan of een dienst achter je PC om digitale contactformulieren te beantwoorden. Verder ben je de achtervang als de medewerkers van ons Klant Contact Centrum er niet uitkomen. De vragen waar je aan moet denken? Een klacht over het zoveelste feestje van de buren, een probleem waar niet direct een oplossing voor is, of een juridische of financiële vraag. Eigenlijk alles wat je als student tegen kunt komen, waar je niet je moeder voor belt. De vragen komen van Nederlandse en internationale studenten. Je schakelt dus veel tussen Nederlands en Engels. Je bent een van onze allesweters die onze procedures, voorwaarden en alle wet- en regelgeving kent. Natuurlijk kost dat tijd. De kennis die je nodig hebt, is veel én heel divers. Wij zorgen voor een goed inwerktraject en je zult vooral veel leren door het te doen en zelf uit te zoeken.

Jij?
Je bent service- en klantgericht, en communiceert open en eerlijk. Je bent een echte teamspeler; sámen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de studietijd van onze huurders. Je werkt makkelijk met administratieve systemen, overzicht hebben en houden doe je van nature en je staat bekend als een pietje precies. Je komt tot leven als je veel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden, vragen en kennis. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt gevolgd in de richting van Hotelschool, Toerisme of Hospitality-, Facility Management;
  • minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare rol of ervaring in de horeca;
  • zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie in een dynamische organisatie met veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Binnen je functie heb je veel verantwoordelijkheid en krijg je ruimte om te creëren.

  • Je eerste contract is voor een jaar. Na dit jaar hopen we dat we nog een lange samenwerking tegemoet kunnen zien;
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden;
  • We denken graag met je mee over de indeling en invulling van je werkdagen en uren, waarbij hybride werken een optie is;
  • Elk jaar krijg je een persoonlijk scholings- en ontwikkelingsbudget;
  • We bieden een goede pensioenregeling met een werkgeversbijdrage.

De functie is volgens de CAO voor Woondiensten ingedeeld in schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is het salaris minimaal € 2.691,-- en maximaal € 3.286,-- bruto per maand op basis van fulltime. 

 

Informatie en solliciteren

Ben je razend enthousiast geworden van de functie? Top! Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae graag via sollicitatieduwonl onder vermelding van ‘Medewerker Verhuur & Informatie’.

Wil je nog even sparren over de functie of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Corrie de Korte, teamleider Verhuur & Informatie, via corrie.dekorte@duwo.nl.