Geen objecten gevonden

Medewerker Servicekosten in Leiden

Puzzelen, doorberekenen en direct contact met studenten.

Deze pijlers komen samen in onze vacature voor Medewerker servicekosten in Leiden (24 - 32 uur)

 

Studeren, een belangrijke fase in je leven. Nieuw verworven vrijheden, jezelf en anderen ontdekken. Grenzen opzoeken en kennis vergaren, en dat alles in een DUWO woning.

 Wat ga je doen? 

Je werk omvat het gehele proces rond de doorberekening van service- en stookkosten, die studenten jaarlijks betalen. Daar komt veel bij kijken. Puzzelen, denken in oplossingen, details vastleggen en ze ook checken. Je zult niet alleen schriftelijk veel klantcontacten onderhouden, ook zul je gegevens verzamelen, coderen en de afrekening van de werkelijke kosten maken. Verder zul je regelmatig vragen beantwoorden van studenten, over bijvoorbeeld de totstandkoming van bedragen. Jij overziet het gehele proces en verwerkt het in onze professionele administratieve systemen en in Excel. Je bent een spin in het web tussen diverse betrokken partijen, zoals studenten, leveranciers (gemeente en nutsbedrijven bijvoorbeeld), huurdersorganisaties en uiteraard onze interne afdelingen zoals financiën, want zij nemen de eindcontrole voor heel DUWO op zich. Natuurlijk betrek je ook je directe collega’s van het beheer- en  verhuur & informatie team. 

Leiden heeft 180 studentgebouwen waarvoor we jaarlijks de voorschotten bepalen en die we uiteindelijk afrekenen. Het Leidse bezit en daarmee ook onze afrekeningen zijn divers en soms ingewikkeld, dat maakt het uitdagend. Er zijn grote nieuwbouw complexen met tussenmeters, monumentale hofjes en gebouwen met gedeelde meters. Je werkt direct samen met 2 andere collega’s en je maakt deel uit van een groter, enthousiast team van circa 11 collega’s. 

Jij? 
Jij bent één van de visitekaartjes van DUWO voor onze huurders, interne collega’s en externe relaties. Je bent een echte puzzelaar, werkt nauwkeurig, bent klantvriendelijk en communiceert open en eerlijk. Je komt graag zelf tot oplossingen, houdt van cijfers en staat bekend om je scherpe oog voor details. Je werkt makkelijk met administratieve systemen en bent goed met Excel. Overzicht hebben en houden doe je van nature en je bent analytisch. Wij zijn nog nieuwsgieriger als je: 
 

  • MBO of HBO werk- en denkniveau hebt en bijvoorbeeld een opleiding hebt  
    gevolgd in de richting van Financieel medewerker of Bedrijfsadministratie; 
  • Beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol; 
  • Zowel mondeling als schriftelijke uitstekend communiceert in het Nederlands en
     Engels. 

Wat bieden wij? 
Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid. Jouw salaris is volgens de CAO voor Woondiensten, schaal E. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal € 2.628 en maximaal € 3.239 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden en elk jaar kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

 

Informatie en solliciteren 

Voor nadere informatie of om direct te solliciteren, neem contact op met Inez Stiekema (Recruiter) via sollicitatieduwonl