DUWO YouTube Kanaal samenwerking met studenten

Word jij één van onze nieuwe YouTubers?

31-07-2020

Ben jij student en sta je graag voor de camera? Denk jij je creativiteit en energie lekker kwijt te kunnen door samen met DUWO interessante en entertaining video’s te maken voor (aankomende) medestudenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Alles over op jezelf wonen

Het YouTube kanaal van DUWO heeft  één belangrijk doel: studenten informeren over alles wat er komt kijken bij op jezelf wonen. Vaak luchtig en entertaining, soms serieus, maar altijd informatief. Hiervoor werken we samen met een groepje studenten die het YouTube team vormen. Samen brainstormen we over topics die passen binnen het platform. Als DUWO YouTuber heb je dus een hoop ruimte om eigen creatieve ideeën in te brengen.

Wat je gaat doen

  • Optreden en presenteren in video’s. Check hier alvast wat video's.

  • Bijdragen aan promotie van het kanaal

  • Je eigen script schrijven (als dat nodig is)

  • Vooral lekker jezelf zijn (ook op camera)

  • Eens per kwartaal deelnemen aan een Teamsvergadering waarin je eigen uitgewerkte ideeën inbrengt die passen binnen het platform.

Onze YouTubers ontvangen een vergoeding per videoproductie waaraan ze deelnemen.

Meld je aan!

Word je hier enthousiast van en lijkt het je leuk om je vanaf september aan te sluiten bij het team en aan de slag te gaan? Laat ons dan via communicatieduwonl weten waarom jij geschikt bent voor deze rol! Dat mag door een mailtje te sturen, maar een video opsturen waarin we je alvast wat beter leren is natuurlijk nog leuker

Deel deze pagina