Geen objecten gevonden

winnaars corona verfactie DUWO

Winnaars verfactie komen uit de hoge hoed

15-07-2020

Hele kunstwerken kwamen tijdens de lockdown in studentenhuizen tot stand via onze verfactie. Zo mooi dat het té moeilijk was een keuze te maken. En dus kwamen de winnaars uit de hoge hoed. Ze wonnen allemaal een ‘deep clean’.

 

Om het thuis zitten en de verveling tijdens de lockdown creatief te lijf te gaan, begon DUWO met een verfactie in studentenhuizen en bood verfpakketten aan. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt. Meer dan 250 pakketten werden uitgereikt en overal werd druk geschilderd. En kennelijk huist er veel schildertalent onder onze bewoners, want het bleek uiteindelijk veel te moeilijk om de beste resultaten uit te kiezen. Bovendien was het  natuurlijk ook lastig om perfect geschilderde en opgeknapte ruimten te vergelijken met kunstzinnige schilderingen. Vandaar dat de kansgelijke hoge hoed eraan te pas kwam en de winnaars door loting werden bepaald.

Dit zijn ze: Zuiderzeeweg 30G in Amsterdam, Herengracht 43 in Leiden, Jacoba van Beierenlaan 37 in Delft, Van Speijkstraat 73A in Den Haag en Tibbensteeg 4c in Deventer. Ze hebben inmiddels allemaal bericht gehad.

De ‘deep clean’ is bedoeld voor de gezamenlijk woonkamer en keuken (vast ook handig na de lockdown).

Wil je zien wat er allemaal tot stand is gebracht? Bekijk het in deze compilatie.

 

Deel deze pagina