Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Vanaf 11 maart reageren op nieuwe studio’s in Den Haag!

Leestijd: 2 min

De Leemanstoren in Den Haag, met ruim 480 studentenstudio’s vlakbij de Haagse Hogeschool, is bijna klaar. Vanaf 11 maart kun je reageren.

Aan het Leemansplein in Den Haag wordt sinds 2017 gebouwd aan een groot nieuw DUWO-studentencomplex. In mei is het klaar om te worden bewoond. Als je er wilt wonen, reageer dan bijtijds op ROOM.nl, het aanbodplatform waarop de DUWO-woningen staan. Als aankomende voltijd student kun je je daar inschrijven. Woon je in een DUWO-woning, maar wil je doorverhuizen? Dan kun je zo op de advertentie reageren.

Vanuit je bed de collegezaal in

De nieuwe Leemanstoren staat op een locatie waar je als student alleen maar van kunt dromen. Zo vanuit je bed de collegezaal inrollen (hogeschool naast de deur), veel horecagelegenheden in de buurt, alle openbaar vervoer en een grote winkelboulevard om de hoek en vlakbij de gezellige Stationswijk, van waaruit je zo naar het centrum loopt.

Alleen je meubels nog

De studio’s zijn zelfstandig en worden opgeleverd mét vloerbedekking, gordijnen en wandafwerking. Je hoeft dus niet eerst te gaan klussen, want je kunt er zo intrekken. Alleen je meubels moet je nog meenemen. Je hebt 21 m2 om ze neer te zetten. Elke studio heeft een woondeel met keuken en een eigen badkamer, douche en toilet. Beneden zijn er een gezellige gemeenschappelijke ruimte, wasmachineruimte en afgesloten fietsenstalling. De huurprijzen zijn schappelijk: een bruto huur van 545 euro, maar na aftrek van huurtoeslag blijft er 375 euro over om te betalen.

Ook op onze projectenpagina’s staat informatie over de Leemanstoren.

Nieuwsoverzicht