Geen objecten gevonden

Thuisbaan voor studenten: helpdeskmedewerker

22-10-2020

Zoek je een leuke thuisbaan in deze lastige tijd? En weet je alles van wifi routers, switches en routeringen? De helpdesk voor DUWO-huurders zoekt medewerkers!

Zo’n 95 procent van alle DUWO-huurders krijgt bij internetproblemen hulp via ‘ittdesk’ die voor onze provider Ziggo werkt. Doordat er nu meer wordt thuisgewerkt en veel studeren online gebeurt, is de druk op het netwerk en de helpdesk fors toegenomen. Daarom wordt hard gezocht naar nieuwe medewerkers, liefst studenten die  immers uit ervaring weten waar je tegenaan kunt lopen bij al dat online studeren. Dus als je verstand van zaken hebt en nog een goede bijbaan zoekt die je vanuit huis kunt doen: solliciteer!

Inwerken op Uilenstede

De helpdesk zoekt studenten die behalve verstand van zaken ook de taalvaardigheid hebben om in het Nederlands en Engels, in woord en schrift, uit te kunnen leggen hoe je je wifi router weer goed en stabiel aan de gang krijgt. Andere gevraagde vaardigheden: handig kunnen schrijven op sociale media, goed telefoongesprekken kunnen voeren, prioriteiten goed kunnen inschatten en voldoende zelfdiscipline om gestaag thuis te kunnen doorwerken.   

Verder moet je thuis een internetverbinding, een computer en een computerheadset hebben, minimaal 16 uur per week inzetbaar zijn en passen in het techneutenteam van de helpdesk. De helpdesk heeft een steunpunt op campus Uilenstede in Amstelveen. Daar wordt je ingewerkt met wegwijs in de gebruikte systemen en de werkmethode. Vervolgens kun je volledig vanuit huis werken. Werktijden liggen op werkdagen en zaterdagen tussen 09.00 en 20.00 uur en worden in overleg in een rooster vastgelegd.

Als je voor de helpdesk gaat werken, ben je overigens niet de eerste student die voor DUWO aan de slag gaat (al is dat in dit geval indirect). We hebben zeer regelmatig studenten die als bijbaan bij ons werken, nog afgezien van de stages die studenten bij ons doen.

Wil je er meer over weten? De vacature staat hier: https://www.ittdesk.nl/vacature-helpdesk-medewerker/

 

Deel deze pagina