Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Stroomstoring Stieltjesweg voorbij

Leestijd: 1 min

Alles doet het weer in studentencomplex Stieltjesweg in Delft. De stroomstoring was eind dinsdagmiddag volledig opgelost.

Maandag was de stroomstoring al gedeeltelijk opgelost, waardoor er in algemene ruimten en een deel van de woningen weer stroom was. Maar om ook de rest van de woningen weer van verlichting, verwarming en water te voorzien is vandaag nog de hele dag gewerkt, waardoor er opnieuw geen stroom was. Dinsdag om 16.00 uur was de reparatie klaar en ging alles weer aan. Ondertussen zijn mails naar bewoners onderweg over de afloop.

Declaraties

De stroomstoring was het gevolg van een lekkage. Bewoners kregen uit veiligheidsoverwegingen advies een andere slaapplek te zoeken. DUWO vergoedt eventuele hotelkosten tot maximaal 100 euro per nacht. Bewoners hebben vandaag een email ontvangen over hoe gemaakte kosten (zowel hotelovernachtingen als reiskosten) kunnen worden gedeclareerd. Na verwerking worden de kosten binnen een week overgemaakt.

Schade aan persoonlijke spullen (apparatuur, inhoud koelkast/vriezer) kunnen niet bij DUWO worden gedeclareerd. Daarvoor kunnen de bewoners terecht bij de inboedelverzekering (die ze standaard bij hun huurcontract hebben afgesloten).  

 

Nieuwsoverzicht