Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Onze ambities en voornemens: het ondernemingsplan 2022 -2025

Leestijd: 1 min

De woningnood in Nederland is groot. Daarom is de aanpak van die crisis een prioriteit voor het kabinet. ‘Iedereen moet een woning kunnen krijgen in Nederland’, stellen VVD, D66, CDA en CU in het regeerakkoord dat eind 2021 werd gepresenteerd. In het akkoord staan ook plannen om woningcorporaties te stimuleren meer te bouwen, bijvoorbeeld door de verhuurderheffing af te schaffen.

DUWO pakt de handschoen graag op om ook in de komende jaren haar aanbod op een betaalbare en duurzame manier uit te blijven breiden en te onderhouden. We trekken samen op met onze stakeholders en onze huidige en toekomstige klanten staan daarbij altijd centraal. Daarvoor richten we ons op nóg meer klantgerichtheid, een nog betere klantbeleving en is er speciale aandacht voor het welzijn en welbevinden van de student.

Daar hebben we uiteraard een moderne, efficiënte en financieel gezonde organisatie voor nodig. Met innovativiteit en verbeteringen vooral ook van onderuit de organisatie willen we DUWO de komende jaren ook ‘sneller’ maken: zorgen voor een kortere tijd tussen denken en doen. 

Al deze ambities en voornemens kunt u terugvinden in het ondernemingsplan DUWO 2022-2025 in beeld. De uitgebreide versie kunt u als publicatie vinden op duwo.nl

Nieuwsoverzicht