Geen objecten gevonden

Nieuw: je reparatieverzoek appen

13-01-2021

Snel een reparatieverzoek voor je woning indienen? Dat kan nu ook via WhatsApp. Daarmee is de onderhoudsdienst van DUWO, Vastgoed Service, op drie manieren bereikbaar.

 

Vastgoed Service biedt sinds kort de mogelijkheid om reparatieverzoeken via WhatsApp te versturen. Het kan via het reguliere nummer van de onderhoudsdienst: +3115-2561700. Of via de link of de QR-code op de lokale pagina’s voor reparatieverzoeken op de DUWO-website: https://www.duwo.nl/ik-huur/reparaties-en-klachten/reparatieverzoek-indienen (kies een stad).

Kies één kanaal!

Behalve via WhatsApp kun je ook nog steeds per mail reparatieverzoeken doen via het bekende webformulier op de website en per telefoon. Voor spoedgevallen kun je echter het beste bellen (24 uur per dag, waarbij je na 17.00 uur en in het weekend wordt doorverbonden met de bereikbaarheidsdienst). Niet spoedeisende reparatieaanvragen kun je via elk communicatiekanaal doen. Maar voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling: kies één kanaal. Dus niet je verzoek appen, een webformulier invullen en ook nog eens even bellen. Driemaal is in dit geval geen scheepsrecht.

Appen tot 16.30 uur

Appen met Vastgoed Service kan op maandag t/m vrijdag van 8.30-16.30 uur. Buiten die tijden kun je 24 uur per dag de andere communicatiekanalen gebruiken (de telefoon voor spoed en het webformulier voor minder spoedeisende zaken). Op de website vind je ook de telefoonnummers voor gevallen van liftstoring, een verstopte afvoer of gebroken ruiten.

In de korte tijd dat de mogelijkheid om met Vastgoed Service te appen bestaat, wordt die al succesvol gebruikt: Per dag komen er al 50-60 reparatieverzoeken via WhatsApp binnen.

 

Deel deze pagina