Geen objecten gevonden

Mooie Boules ook in Delft, bij DUWO en met korting!

19-11-2019

Ook Delft krijgt een vestiging van Mooie Boules. Vanaf 30 november kun je met fikse korting terecht aan de Professor Schermerhornstraat (jawel, bij DUWO!), waar de succesvolle jeu de boules-foodhal neerstrijkt.

 

Borrelen, eten en tussendoor een potje jeu de boules. Dat is het concept waarmee Mooie Boules in Amsterdam en Rotterdam al hoge ogen gooit. En nu komt er ook een filiaal in Delft. In het pand van het International Student House van DUWO, op de TU-Noordcampus, komen acht jeu de boulesbanen in Franse dorpspleinsetting met (eet)café in huiskamersfeer. Als je niet comfortabel onderuit zit in de vintage bankstellen of aan het boulen bent, kun je ook nog zingen in de karaokeroom, bordspelletjes spelen of tafeltennissen. Verder zijn er een bar (ook met bieren van Delftse brouwers), een zelftap in de huiskamer en een groot terras. Voor het eten kun je kiezen uit verschillende menu’s met onder meer de gerechten van Delftse horecaondernemers.

 

Gratis baan en eten voor de helft

Ter introductie heeft Mooie Boules Delft bijzondere aanbiedingen: de eerste maand na opening zijn de banen gratis als je via de website reserveert. En de eerste vijftien dagen kun je er eten met 50% korting. Het adres van Mooie Boules is: Professor Schermerhornstraat 4, 2628 PZ, Delft. Openingstijden: op werkdagen vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. Ook met kerst gelden deze openingstijden. Reserveren kan via mooieboules.nl.

 

Het concept van Mooie Boules werd in 2013 voor het eerst ingezet in Amsterdam. Op dit moment is een flinke landelijke expansie aan de gang. In juni kwam er een vestiging in Rotterdam en in 2020 volgen filialen in Eindhoven, Nijmegen en een tweede in Amsterdam. Voor daarna zijn er plannen voor Breda, Den Haag, Utrecht, Groningen, Arnhem, Leiden en Den Bosch. Er komt zelfs een Belgische vestiging, te weten in Antwerpen.

 

Deel deze pagina