Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Kences zoekt nieuwe directeur

Leestijd: 1 min

De brancheorganisatie van studentenhuisvesters, Kences, is op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur, Paul Tholenaars, gaat per 1 juni met pensioen.

Kences werd in 1999 opgericht als kenniscentrum studentenhuisvesting en samenwerkingsverband van sociale studentenhuisvesters. Inmiddels zijn dertien studentenhuisvesters aangesloten, waaronder DUWO. Samen verhuren de aangesloten studentenhuisvesters 88.000 woningen voor studenten in het hele land.

Kences doet de belangenbehartiging voor de aangesloten corporaties en faciliteert onder meer kennisontwikkeling en kennisdeling. Het kenniscentrum geeft met het ministerie van Binnenlandse Zaken en ABF Research ook de jaarlijkse Landelijke Monitor Studentenhuisvesting uit.

 

Van de nieuwe directeur wordt onder meer verwacht dat hij of zij niet alleen het boegbeeld naar buiten is, maar ook sterke relaties onderhoudt met de vele stakeholders: ministeries, koepelorganisaties, studentenorganisaties, de aangesloten studentenhuisvesters en de media. En uiteraard strekt een grote kennis van het werkveld van de studentenhuisvesting tot aanbeveling.

Een uitgebreide vacature is te vinden op https://www.kences.nl/nieuws/vacature-directeur/.

 

Nieuwsoverzicht