Niet urgente reparaties en common rooms

17-03-2020

Ook in deze bijzondere tijd kunnen onze klanten op DUWO rekenen. We blijven klaarstaan om te helpen met onze service. Hieronder een aantal aanpassingen die de komende weken van kracht zijn.

Reparaties

In urgente gevallen, of gevallen waarin duidelijk is dat er schade gaat ontstaan wanneer het niet vlot opgelost wordt, komen we gewoon langs om het probleem op te lossen. Voorbeelden van deze reparaties zijn: gaslekkages, een defect slot, kapotte buitenramen en een rioolverstopping. Er komen alleen collega‚Äôs langs die geen ziekteverschijnselen vertonen en we willen ook graag weten of onze klanten al dan niet ziekteverschijnselen vertonen. We kunnen dan eventueel maatregelen nemen om de kans op verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Reparaties die niet urgent zijn, zoals glasschade binnen in huis of een lekkende douchekraan, moeten wachten tot na 6 april 2020. Deze gevallen kunnen gewoon gemeld worden via mail of telefoon, maar we wachten met langskomen totdat de overheid het sein heeft gegeven dat het sociale contact weer kan plaatvinden zoals normaal.  Er moet rekening gehouden worden met het feit dat er vanaf dat moment nog wel vertraging kan ontstaan in verband met de inhaalslag die dan gemaakt moet worden.

Common Rooms

Om bovengenoemde redenen hebben we ook besloten om de common rooms in complexen met zelfstandige woningen , die dienen om gezellig bij elkaar te komen en om samen te studeren, te sluiten voor gebruik. Let op: dit geldt dus niet voor de gezamenlijke woonkamers  en keukens in onzelfstandige woningen. Het kan ook zijn dat er een vluchtroute loopt via de common room. In dat geval is de ruimte niet fysiek afgesloten, maar is het niet toegestaan om hier te verblijven.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden