Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Introductieweken komen eraan!

Leestijd: 2 min

De zomervakantie loopt ten einde en dat betekent dat de introductieweken er weer aankomen. Op maandag 15 augustus bijt Leiden de spits af met de EL CID. Daarna volgen de andere studentensteden in het DUWO-werkgebied.

Traditiegetrouw leiden de introductieweken overal het nieuwe studiejaar in. Met veel feesten, kennismakingen met studie- en studentenverenigingen, medestudenten, faculteiten en je studiestad, workshops, sportactiviteiten, cultuur, etentjes, BBQ’s enz. enz. In alle studentensteden in het DUWO-werkgebied is weer het onderste uit de kan gehaald om de leukste en spectaculairste activiteiten te organiseren.

Na de EL CID in Leiden, die van 15 t/m 19 augustus is, volgen van 19 t/m 24 augustus de AID in Wageningen, van 21 t/m 25 augustus de OWEE in Delft, van 22 t/m 26 augustus de HOP-week in Den Haag en van 30 augustus t/m 1 september de introductie van de Hogeschool Saxion in Deventer. De introducties van de UvA, de VU en HvA in Amsterdam zijn op verschillende momenten: de UvA Intreeweek is van 29 augustus t/m 2 september, de introductiedagen van de VU zijn van 24 t/m 30 augustus en de HvA introduceert nieuwe studenten op 1 en 2 september.

Tijdens de EL CID in Leiden en de OWEE in Delft zijn er ook grote informatiemarkten. Evenals in alle voorgaande jaren is DUWO daar weer met een kraam aanwezig.

Neem hieronder alvast een kijkje in het programma van je studiestad (als je dat niet al hebt ontvangen van je onderwijsinstelling).

Leiden, EL CID

https://elcidweek.nl/programma/programma/

Wageningen, AID

https://www.aidwageningen.nl/

Delft, OWEE

https://www.owee.info/owee-2022/programma/

Den Haag, HOP-week

https://www.hopweek.org/

Amsterdam, VU

https://vu.nl/nl/onderwijs/meer-over/begin-je-studie-goed-met-de-vu-introductiedagen

Amsterdam, Intreeweek UvA

https://intreeweek.nl/programma/

Amsterdam, Introductiefestival HvA

https://www.hva.nl/introductie

Deventer, introductie Hogeschool Saxion

https://www.saxion.nl/studeren-bij/introductie/locaties/deventer

Nieuwsoverzicht