Welkom Over DUWO DUWO Nieuws Het laatste nieuws

Indiase studenten helpen je door de avondklok

Leestijd: 2 min

De Indiase studentenvereniging in Delft (ISA) kwam met het idee voor een week met digitale events onder de naam ‘Through the curfew’. Iedereen kan aanhaken.

Na de druk van tentamenweken is het natuurlijk tijd voor wat ontspanning. Normaal gesproken zoek je elkaar dan voor een feestje op bij de verenigingen, in de stad en thuis. Met de beperkingen van COVID-19 en de avondklok in het bijzonder, kan dat allemaal niet en moet je dus creatief zijn om samen lol te maken. 

 

Elke avond gezelligheid

Daar had de ISA wel ideeën voor. Door middel van allerlei leuke gezamenlijke activiteiten helpen ze hun leden, maar ook de studenten daarbuiten als het ware door de avondklok heen. Alle studenten kunnen zich namelijk aanmelden, of ze lid zijn of niet.  

Pictionary, yoga, een fotowedstrijd, een digitale denktank en een cursus origamivouwen zijn een greep uit een gevarieerd programma. Elke avond gezelligheid en de mogelijkheid om elkaar weer wat beter te leren kennen buiten de colleges om.  

Het is natuurlijk niet te vergelijken met een ‘live’ feestje. Maar totdat dat weer kan, zijn het wel dit soort creatieve ideeën die ervoor zorgen dat we nog even kunnen volhouden. 

Bekijk het programma op de Instagram van ISA.

Nieuwsoverzicht